Правила за пускане на обяви в раздела

Тук е автоматичен и ръчен архив на стари обяви!

Темата е заключена, не можете да променяте постове.
 Оригинални гумени стелки - Forester SF 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 190
Автомобил: Христофор
Рейтинг: 74
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Ами, търся си гумени стелки оригинални от/за Форестър I ... Може и само предни..

за контакти - ЛС тук във форума...

Нед Дек 14, 2014 9:11 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Ако не държиш на ОЕМ оригинални с надпис, то тези не са никак лоши - ползвал съм такива за Импреза 5 години...

http://www.stelki.bg/product/794/gumeni ... herni.html

Нед Дек 14, 2014 9:14 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Не, не държа да са с надпис, а да са качествени и да прилягат по формата. Но не ми се дават 70+ лева с доставката.. Затова ако има втора ръка някой по моргите на прилична цена.. :pardon:

Иначе да, гледах ги тези преди малко - ако не намеря до догодина - ще взема точно тях :good:

Нед Дек 14, 2014 10:37 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
joeless написа:
Не, не държа да са с надпис, а да са качествени и да прилягат по формата. Но не ми се дават 70+ лева с доставката.. Затова ако има втора ръка някой по моргите на прилична цена.. :pardon:

Не са евтини, но предимството им е че са прилично дебели и се износват много бавно ( шофъорксата при мен едва има протрито при краката за толкова каране. Другото важно нещо е, че не миришат като по евтините.

Нед Дек 14, 2014 11:06 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 158
Автомобил: Forester SH 2.5X Premium 2011, AT
Рейтинг: 109
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Vmax написа:
joeless написа:

Не са евтини, но предимството им е че са прилично дебели и се износват много бавно ( шофъорксата при мен едва има протрито при краката за толкова каране. Другото важно нещо е, че не миришат като по евтините.

Подкрепям. Взех си от тях. Дори са ароматизирани. Сега се замислям и за другата кола

https://www.facebook.com/Promachines.tools.bg/

Нед Дек 14, 2014 12:04 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 648
Автомобил: E180 2ZR-FXE/B14 EJ255/HT H27A
Телефон: 0886738903
Рейтинг: 698
Отговори с цитат
Аз си взех такива гумени стелки от stelki.bg Цената е 68 лв., но не са налични и чаках месец докато ги доставят. Преди да поръчам търсих по всевъзможни магазини и онлайн магазини, но никой няма за нашия модел. Втора употреба едва ли ще се намерят или да се намерят едва ли ще стават за нещо, особено ако са оригинални и 15 годишни. Иначе за конкретните стелки - с много леки забележки на пасажерската стелка формите съвпадат идеално. Не са тип леген, но имат странични ръбове и орнаменти, който да задържат водата. Нормално дебели са, наистина стоят солидно. Задната повърхност е грапава и предните стелки идват с отвори за фиксиране, а към компекта има и щипки. Не съм усетил досега мирис на гума.

Нед Дек 14, 2014 2:30 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 33
Автомобил: subaru forester 2000г turbo
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Аз също си търся гумени стелки но в този магазин нямат в наличност та продавачката ми обясняваше как може да ми прати от следващия модел само трябвало да се изрежат малко и става ли супер ROFL

Нед Дек 14, 2014 5:42 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
все още си търся ...

Нед Яну 04, 2015 11:47 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 171
Автомобил: subaru outback 2.5 AT 2000 г.
Рейтинг: 29
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
И аз търся за мен но нямат налични за модела,уж щели да имат след 15.01 но гледам са ги махнали от сайта.Аз си намерих мокет като тези мокетените стелки,отдолу е гумиран и ще мина на вариант направи си сам.

Нед Яну 04, 2015 1:12 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 100
Автомобил: Forester 2.0Х '06 бензин/LPG
Рейтинг: 25
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
http://olx.bg/stelki-gumeni-za-subaru-f ... -i65152066

Аз си купих тези. Утре ще пристигнат и ще ти кажа първи впечатления. Тe не е са за твоя модел, но имат същите и за него.

Пон Яну 05, 2015 5:55 pm
Върнете се в началото
Профил
Напуснал форума
Аватар

Постове: 338
Рейтинг: 20
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Добре изглеждат. Смятам да се обадя на човека да ги пробвам и на моят Forester.
Поздрави

Пон Яну 05, 2015 6:42 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 155
Автомобил: Outback 2.5'05'АТ
Нов фен
Отговори с цитат
jonhard написа:
http://olx.bg/stelki-gumeni-za-subaru-forester-ot-2003-do-2008g-762704-i65152066

Аз си купих тези. Утре ще пристигнат и ще ти кажа първи впечатления. Тe не е са за твоя модел, но имат същите и за него.

Аз си взех точно същия модел от тук - http://www.avto.bim.bg/Gumeni-stelki-ko ... m1171.html
Аз самия се учудих колко добре прилягат на всяка гънка по купето.На самите стелки си пише марката и модела.
Доволен съм.
Та предполагам няма нужда да даваш излишни 25лв отгоре.

Пон Яну 05, 2015 9:57 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
lub0o написа:
jonhard написа:
http://olx.bg/stelki-gumeni-za-subaru-forester-ot-2003-do-2008g-762704-i65152066

Аз си взех точно същия модел от тук - http://www.avto.bim.bg/Gumeni-stelki-ko ... m1171.html
Аз самия се учудих колко добре прилягат на всяка гънка по купето.На самите стелки си пише марката и модела.
Доволен съм.
Та предполагам няма нужда да даваш излишни 25лв отгоре.

Ами защо не писа по-рано :facepalm: :facepalm: .

Вто Яну 06, 2015 8:29 am
Върнете се в началото
Профил
Напуснал форума
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Добре, че не избързах :beer:

Вто Яну 06, 2015 12:05 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Днес взех моите и пиша както обещах. Гумата на външен вид изглежда доста качествена, дебела и доста еластична. Има надпис SUBARU FORESTER II 2003-2008. Направена е конкретно за точно определен модел и модификация и пасва добре. Относно миризмата не съм очарован бих казал, че е доста силна, не е гнусна като китайските, но не пък и приятна "ароматизирана", както пишеше в рекламата. Мисля че за тези пари няма по добро, но и в никакъв случай не се доближава до оригиналното.

Вто Яну 06, 2015 3:37 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 155
Автомобил: Outback 2.5'05'АТ
Нов фен
Отговори с цитат
jonhard написа:
Днес взех моите и пиша както обещах. Гумата на външен вид изглежда доста качествена, дебела и доста еластична. Има надпис SUBARU FORESTER II 2003-2008. Направена е конкретно за точно определен модел и модификация и пасва добре. Относно миризмата не съм очарован бих казал, че е доста силна, не е гнусна като китайските, но не пък и приятна "ароматизирана", както пишеше в рекламата. Мисля че за тези пари няма по добро, но и в никакъв случай не се доближава до оригиналното.

Добри са,аз лично не съм усетил неприятна миризма.
В същия магазин си взех и леген за багажника също много доволен.
За парите са си идеални.

Вто Яну 06, 2015 3:49 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
lub0o написа:
...аз лично не съм усетил неприятна миризма...

Аз също не съм усетил, само казах че е силна. А това относно миризмата дали е приятна зависи от носа. Мен не ме дразни, но жената ги изнесе на терасата да се веят и тогава на колата. Ако бяха от китайските там двусмислие няма- вони яко :-~

Вто Яну 06, 2015 4:39 pm
Върнете се в началото
Профил
Напуснал форума
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Здравейте приятели,
Днес ми пристигнаха стелките от avto.bim.bg (Subaru Forester 2004)
Страшно съм доволен и всичко е много точно. Не миришат и прилягат перфектно. Утре по светло ще направя снимки. Който иска може да ми се обади да му ги покажа на живо (Варна) :beer:
Поздрави.

Пет Яну 16, 2015 7:21 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Аз също съм много доволен. Пробвани вече 10 дена. Няма и помен от миризма, тази първоначалната дето уж е ароматизирана изчезва за няколко дни след като се разопаковат от найлона.

Пет Яну 16, 2015 8:08 pm
Върнете се в началото
Профил
Темата е заключена, не можете да променяте постове.