Привет!
Сменям досегашния си Outback с нов и обявявам стария за продажба. Става въпрос за H6, първа регистрация 2005г., внесен за мен от Германия преди 4 г. Пробегът е около 220 000 км, автомобилът е каран само на бензин и с изключение на първите 2-3 месеца е поддържан редовно само при Миро във Варна. Има валиден ГТП до 2016г., ГО и каско до 7 юли 2015г. В момента се намира в сервиза на Миро, Варна. Дребни, но полезни подобрения: сменена музика от фейслифтовия модел (чете MP3), теглич, гумени стелки и леген в багажника, затъмнени задни стъкла, bluetooth с-ма за телефон, аларма с командване от оригиналния ключ. До смяна на масло на двигател остават около 5000 км., (за останалите масла не помня кога точно беше последната смяна, но мисля, че е време да се сменят), предни дискове и накладки сменени преди 5000 км, задни накладки сменени преди 15 000 км., летни гуми Michelin във втория си сезон. Има някаква повреда в шибидаха, има дребни козметични забележки по табло и шофьорска седалка. Цената е твърда и е 11 000 лв. Допреди няколко дни това беше ежедневният ми автомобил, причината за продажба е, че вече се сдобих с Outback 3,6.
За контакти тел. ми е 0887859567, ако не мога да отговоря (поради естеството на работата ми), моля пишете sms. Автомобилът е наличен за оглед при Миро във Варна, можете да се свържете и с него.
Понеже не успях да намаля размера на снимките пускам линк към обявата в mobile.bg:
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=9vbzcx