Колега какъв е проблема? При мен спря да се заключва. Отворих го и почистих ротора на моторчето и се оправи за сега. Поръчал съм едно моторче и го чакам. Ако се окаже ОК ще си поръчам още 4 бр.
Сря Фев 03, 2016 3:30 pm
panchev.ivan
Регистриран на: Пет Дек 04, 2009 12:38 am Постове: 135 Местоположение: София
Автомобил: GC,BH,SF,BP,SG,BR,GD, BMW
Рейтинг: 56
Вратата не се отключва и заключва със централното а само ръчно. Ходих на майстор, отворихме модула и се оказа,че моторчето е "уморено" и няма достатъчно сила да отключва и заключва. Естествено го побългарихме сменихме го със такова от универсална машинка за централно. Имаше малко рязане докато влезе новото моторче защото беше малко по голямо. Сега с централното всичко е ОК бачка без проблеми но се появи друг проблем по малко дразнещ не ще да се отключва и заключва ръчно От къде наистина може да се поръча такова моторче колега? Поръчай едно и за мен
Здравейте колеги, Тези дни ще пристигне моторчето. Предполагам, че ще се наложи да се изпили оста за да стане както си е оригиналното (прилагам снимка). Ако всичко си е ОК можем да се съберем повече хора и да си поръчаме. Спрял съм се на тези: http://www.ebay.com/itm/4-pack-20mm-LON ... 4g&vxp=mtr
По добре да намерим и да поръчаме целия модул а не само електромоторчето. Модула е капсулован и след отваряне може и да не може да се запечата както трябва, корозия,влага и ще замине на бързо. Моя след като го отворихме явно нещо вътре се размести и не можахме да го оправим.Сега се заключва само с централното,ръчно не може. п.п: То не, че е нужно много много ръчното отключване но все пак .......