Здравейте на всички членове на форума! Това е първата ми тема, и живот и здраве - скоро ще има поводи все по-често да си кореспондираме.
В момента съм в процес на издирване на нова семейна кола. Изборът е сведен до 1 марка и 1 модел - Subaru Outback. Задължителните са: - Бензин, без газова уредба. 2.5 или 3.6 - Под 100хил км. или около, но със сервизна история
Глезотиите са: - Електрически седалка за водача - Пластмасовите протектори на вратите - Сгъваемите релси на покрива
Цвят, кожи и мултимедии са по-скоро без значение.
Разгледал съм почти всичко налично в българското интернет пространство и оттук насетне предпочитам да действам с частни лица, най-добре по препоръка на членове на форума или със някои от хората, които познавате тук и които се занимават с внос на автомобили по поръчка.
Благодаря предварително за всички съвети и ще се погрижа да фиксирам ако има нещо, което е в разрез с правилата на форума.
Поздрави! Гаврил
Пон Мар 28, 2016 2:30 pm
angel1972ex
Регистриран на: Нед Май 17, 2015 9:35 am Постове: 132 Местоположение: ПАЗАРДЖИК
Автомобил: Субару Легаси 1998 г.
Телефон: 0896634354
Рейтинг: 89
Здравейте! Точно това ще се случи в следващите няколко минути Реших, че няма да навреди, ако пусна една тема на "всеослушания", така - да се чуе гласа на общността!
Здравейте колеги, до седмица мой приятел ще вкара два много читави Аутбака 2010 година и двата са 2,5 мотор. За повече инфо мога да ви свържа с него.... За повече инфо. Поздрави!
_________________ Всичко идва навреме за този, който умее да чака!!!