Правила за пускане на обяви в раздела
Тук е автоматичен и ръчен архив на стари обяви!
|
Страница 1 от 1
|
|
Купувам Outback H6 - 3.0л. бензин автомат от 2004-5-6г.
| Автор |
Съобщение |
|
opelcrumper
Автомобил: Outback
Рейтинг: 39
|
|
Здравейте,
Преглеждам раздел продава-автомобили, карсбг, мобилебг, но все пак и тук да има една тема...
Търся да закупя запазен Subaru Outback H6 (3.0 бензин автомат) модел B13 (2004-5-6 година). Предпочитан цвят - сребърен. По възможност да НЯМА газов инжекцион (или ако има да е монтирана неотдавна). Евентуално ме интересува и facelift-овия, но зависи главно от цената...
*Опция за преглед в избран от мен сервиз.
Цена: до 12-13хил. лв. Тел: 0883606064 или ЛС
|
|
|
|
| Вто Юли 12, 2016 7:05 am |
|
|
|
panchev.ivan
Регистриран на: Пет Дек 04, 2009 12:38 am Постове: 135 Местоположение: София
Автомобил: GC,BH,SF,BP,SG,BR,GD, BMW
Рейтинг: 56 
|
В тази цена влизаш точно на пазарната им стойност когато са нов внос. Вероятността да попаднеш на кофти екземпляр е доста голяма тамън мислех да ти предложа моята, но като ти прочетох до край поста и видях цената се отказах.... ако приемеш един съвет от мен, събери още малко пари и гледай някой на когото можеш да му разбереш историята и не го продава защото иска да се отърве от него Поздрави  и успех с търсенето
_________________ SuBarU
|
|
|
|
| Вто Юли 12, 2016 8:38 am |
|
|
|
petko 69
|
|
Дарин-Испитателя предлага една , но има монтирана газ.Предимството е ,че закупиш ли кола от него ще ползваш добри цени на части които той предлага.Успех с търсенето,но знай че никой няма да си даде гледания Бек на цена на нов-внос.
|
|
|
|
| Вто Юли 12, 2016 5:12 pm |
|
|
|
opelcrumper
|
panchev.ivan написа: В тази цена влизаш точно на пазарната им стойност когато са нов внос. Вероятността да попаднеш на кофти екземпляр е доста голяма тамън мислех да ти предложа моята, но като ти прочетох до край поста и видях цената се отказах.... ако приемеш един съвет от мен, събери още малко пари и гледай някой на когото можеш да му разбереш историята и не го продава защото иска да се отърве от него Поздрави  и успех с търсенето Здравей колега, прати на ЛС снимки, конфигурация, сервизна история и ориентировъчна цена... може и да размисля  petko 69 написа: Дарин-Испитателя предлага една , но има монтирана газ.Предимството е ,че закупиш ли кола от него ще ползваш добри цени на части които той предлага.Успех с търсенето,но знай че никой няма да си даде гледания Бек на цена на нов-внос. Гледах неговия аутбек още преди над месец, но до колкото си спомням е със СМЕНЕН двигател и нерегистрирана... Освен това и жълт цвят, което ме спря...
|
|
|
|
| Вто Юли 12, 2016 10:29 pm |
|
|
|
opelcrumper
|
 UP Май няма много желаещи да подменят субитата си  ...
|
|
|
|
| Чет Юли 21, 2016 8:28 am |
|
|
|
miroslavmark
Регистриран на: Вто Авг 24, 2010 1:55 pm Постове: 843 Местоположение: Шумен
Автомобил: 2008 Tribeca 3.6
Рейтинг: 186    
|
|
Колега, намери ли си Аутбек?
|
|
|
|
| Сря Юли 27, 2016 9:27 pm |
|
|
|
opelcrumper
|
miroslavmark написа: Колега, намери ли си Аутбек? Да.  Миналата седмица го купих, но само 1 ден му се радвах и сега съм в чужбина... Точно обмислям кой вариант за София за каско е най-удачен и дали да слагам аларма... Благодаря на отзовалите се и съветите...
|
|
|
|
| Чет Юли 28, 2016 5:21 pm |
|
|
|
TCH
|
Ако ти се занимава, след като се прибереш от чужбина дай малко повече подробности. От къде си я взел, цена, конфигурация, инфото може да е полезно и на други. Да си я караш със здраве 
|
|
|
|
| Чет Юли 28, 2016 5:48 pm |
|
|
|
opelcrumper
|

TCH написа: Ако ти се занимава, след като се прибереш от чужбина дай малко повече подробности. От къде си я взел, цена, конфигурация, инфото може да е полезно и на други. Да си я караш със здраве  След преглед, известно умуване и изчакване на удобрение за кредит... взех този красавец: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=euoosdАвтомобила е обслужван от Павката (Пловдив) и въпреки всичко пак "мина" през него да си изкаже мнението... по негови думи единствено има някакъв скъсан тампон на скоростна кутия. И евентуално за реглаж на клапани, но това допълнително ще се провери. Изминал е 30 000км на газ и не знам честно казано - това (реглажа) стандартна процедура ли е или...? Двигателя работи добре, като на моменти има много леки притрисания... Може би някой от софийските сервизи ще му обърнат по-голямо внимание и ще дадат мнение... Та така... много удобно и комфортно возило, спрямо стария ми такъв. Като цяло съм приятно впечатлен, стига да няма "изненади" откъм двигател или скоростна кутия.... 
|
|
|
|
| Чет Юли 28, 2016 6:42 pm |
|
|
|
plaskom
|
|
Честито и много безаварийни километри!