Здравейте,
Дойде време да си продам любимият автомобил.
Колата съм закупил преди 3 години като нов внос от един пич, който мисля още внася само коли от марката.
Винаги съм я поддържал и обслужвал на време. Ремонтите са правени само в сервизите на Митака, Любо Люлин, и Краси от Субаруленд. Боядисване на някои детайли е правено в Ауто дъ Бест и винаги перфектна работа на Павлин.
Малко описание:
- "Фабрична" газова уредба BRC. Колата работи прекрасно на бензин и на газ. Изпарителят е сменен с нов, последно поколение преди 10000км. Газовото съм поддържал само в BRC България.
- Много запазен интериор с перфорирана кожа, подгрев и ел. шофьорска седалка.
- Смяна на скорости с пера от волана.
- Колата има LSD диференциал.
- Оригинална bluetooth система Parot.
- Два комплекта добри зимни и летни гуми
- давам го и с напречни греди за покрива Mont Blanc.
- Монтиран от мен теглич миналото лято.
История на ремонтите:
- Преди 10000км след появил се лек шум в двигателя е направена пълна ревизия на двигателя при Митака. Оказа се че малко парче на биелния лагер се отлюспило

.Сменени са всички биелни лагери, гарнитури и сегменти, както и ангренажния ремък заедно с ролките. Ремонта го направих там, защото Митко беше единствения, който обеща, че може да свърши работата за под седмица, защото имахме запазена почивка в Гърция със семейството. Всички останали казваха "мотора на масата и 2-3 седмици докато видим какво му е ..."

. Ремонтът е на стойност 2500лв и може да се докаже с фактура. След след този ремонт колата работи прекрасно.
- Сменени са всички тампони и биалетки
- Сменен лагер главина
Повече информация по телефона 0899172400 Чавдар.
Цената е 16500, като коментари приемам само от ценители на място
Причината за продажбата е че семейството ни се увеличи с още един член и тази кола трудно ще побере 3 деца и двама възрастни

За това си купихме джип със 7 седалки
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11493580684420294&slink=2zztbo