Правила за пускане на обяви в раздела

Тук е автоматичен и ръчен архив на стари обяви!

Темата е заключена, не можете да променяте постове.
 Продавам Subaru Impreza 2.0 GX 2003 г. 
Автор Съобщение

Постове: 24
Автомобил: Subaru Impreza 2003
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги,
Семейството ми се увеличи с още един член и мястото в колата и багажника ми е твърде малко и ще имам нужда от нещо по-голямо, затова ми се наложи да взема решение и да се заема с продажба на моята любима кола. Та на въпроса:
Продавам Субару Импреза комби 2003 година, 2.0 литровия мотор 125 к.с.. Колата е с ръчни скорости. Колата е повдигната леко, но не е карана офроуд с изключение на няколко леки риболовни забежки.Разхода на газ при извънградско каране(120 – 130 км/ч) е около 10 литра за сто километра, в града е около 13. В оборудването и също влизат:
• ел. стъкла;
• ел. огледала;
• бавни скорости;
• плейър Pioneer (няма диск, а само флашка и AUX);
• два комплекта гуми летни и зимни, плюс два комплекта джанти. Летните гуми са Nokian Line – DOT: 1314, Размер 195/60/15, а зимните Kleber KRISALP HP2 – DOT: 3313, Размер 185/65/15. Джантите може да видите на приложените снимки. Тъй като гумите са с два различни размера и резервните гуми са два различни размера;
• Теглич, който има възможност за сваляне;
• Алуминиеви напречни греди Cruz с товароносимост 100 кг. ;
• Допълнителни халогени Hella Rallye 300, инсталацията за фаровете е прекарана и е напълно функционална. В момента фаровете са свалени, но монтажа им е супер лесен;
• Колата е повдигната с подложки за по–голям просвет, подложките отпред са 3 см, а отзад 4 см;
• Газов инжекцион BRC Sequent Plug&Drive 4 cyl., с бутилка на мястото на резервната гума;
• За колата са закупени и полиуретанови тампони, които използвах малко, предлагам ги към колата, ако някой има нужда от още малко просвет. Монтират се много лесно;
• Климатик;
• Други, за които не се сещам в момента.
Колата е закупена през 2013 година от частно лице, което я внесе от Германия, където колата е имала само един собственик. Със закупуването на колата са извършени следните обслужващи ремонти:
• Сменен ангренажен ремък и ролки;
• Сменен пистов ремък;
• Тампони на стабилизираща щанга;
• Биалетки;
• Водна помпа;
• Накладки – предни и задни;
• Дисковете са престъргани при стругар тъй като бяха леко криви;
• Реглаж на клапани;
• Смяна на бубина;
• Смяна на кабели с оригинални такива;
• Смяна на задни пружини с оригинални такива;
• Задно гърне с ремонт на генерацията.
По време на ползването колата е поддържана навременно в сервиза на Любо в Люлин, а също имам и две посещения в Sti сервиз.
Сменен детонационен датчик с оригинален такъв.
Рециклирани са спирачните апарати предни и задни.
Отново са сменени накладките предни и задни.
Забележки:
• Колата има външни забележки по задната броня и боята.
• Задната лява врата е леко вдлъбната.
• Задна дясна вежда беше ръждясала, което наложи премахването ѝ. В момента колата е с допълнителни лайсни на веждите, които прикриват отрязаната вежда.
• Има нормални следи от употреба в интериора (все пак имам две деца ).
• Часовника не работи.
• Лампата airbag свети.
Автомобилът е в повече от добро техническо състояние, не е подлаган на изтезания и експерименти, частите, които съм влагал винаги са били висок клас, колата е използвана за семейната такава, като градските курсове в София не са били приоритет. Колата се държи добре и честно казано ще ми липсва, но ситуацията налага нужда от по-голямо багажно пространство.
Ще се радвам, ако във форума или групата, като обявената цена в настоящия пост от 6000 лв. е за колеги, на другите обяви, тя ще бъде малко по-висока.

Линк към актуални снимки - https://goo.gl/photos/JaD6YqrmUJej5prGA
Телефон за връзка: о88617172 - Иво
Email: ivo.ihtimanski(at)gmail.com
l

Чет Май 11, 2017 9:45 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте, това е пълният ми телефонен номер: 0886171723. В обявата съм пропуснал една цифра :facepalm:

Съб Май 13, 2017 2:32 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Автомобила вече е със сменено масло Ravenol 5w40, маслен, въздушен и поленов филтър. В по-горната обява съм пропуснал да отбележа, че колата е с годишна винетка и платен данък.

Пет Юни 02, 2017 1:47 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Колата вече не се продава.

Пон Юли 31, 2017 9:29 am
Върнете се в началото
Профил
Темата е заключена, не можете да променяте постове.