Правила за пускане на обяви в раздела

Тук е автоматичен и ръчен архив на стари обяви!

Темата е заключена, не можете да променяте постове.
 Търся ABS модул за Аутбек Б14 
Автор Съобщение

Постове: 26
Автомобил: Subaru Outback 2,5 CVT
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Търся модула за ABS за аутбек 2011 г. / Мастер цилиндър АБС/ с номера от снимката.

Прикачени файлове:
IMG_20220104_140133.jpg
IMG_20220104_140133.jpg [ 2.06 MiB | Прегледано 362 пъти ]
Сря Фев 16, 2022 10:45 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 235
Автомобил: CarBerry dccd Fory, LGT
Рейтинг: 456
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Този номер е необходим, но не е достатъчен. Същият номер можеш да намериш и на дизел, и на 3.6, но те не са съвместими. Какъв точно проблем се опитваш да решиш?

Чет Фев 17, 2022 8:27 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 26
Автомобил: Subaru Outback 2,5 CVT
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Ами проблема е доста странен всъщност. Диагностиката показва грешка С0074- което е Master Cylinder Pressure Sensor Output. В това време VDC системата не ми работи хил холдъра също не работи. АБС -а работи круиза също си работи. А и никоя лампа не свети за наличен проблем. Хората при които си потдържам колите ми казаха че най вероятно е от АБС помпата или там както се води.

Чет Фев 17, 2022 3:49 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 135
Рейтинг: 90
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Stef_Master написа:
Ами проблема е доста странен всъщност. Диагностиката показва грешка С0074- което е Master Cylinder Pressure Sensor Output. В това време VDC системата не ми работи хил холдъра също не работи. АБС -а работи круиза също си работи. А и никоя лампа не свети за наличен проблем. Хората при които си потдържам колите ми казаха че най вероятно е от АБС помпата или там както се води.

Това е грешка в сензора за налягането на спирачната система, намира се в ABS модула.
Първо се проверява окабеляването на ABS, после се проверява за течове в системата и ако всичко е наред се сменя ABS. Това пише в service manual.

Чет Фев 17, 2022 4:37 pm
Върнете се в началото
Профил
Темата е заключена, не можете да променяте постове.