Правила за пускане на обяви в раздела
Тук е автоматичен и ръчен архив на стари обяви!
Продавам на Части: 1999 Subaru Impreza GT Tурбо 218 к.с.
| Автор |
Съобщение |
|
phantasm
Регистриран на: Нед Яну 30, 2011 6:49 am Постове: 414 Рейтинг: -51 
|
 Турбина TD04L в много добро състояние,няма луфтове 300 лв.
|
|
|
|
| Съб Апр 07, 2012 8:37 am |
|
|
|
vmlinuz
Регистриран на: Нед Сеп 27, 2009 7:02 pm Постове: 27 Местоположение: Горна Оряховица
Автомобил: Justy 1.0 4WD
Рейтинг: 0
|
|
Колко пари за предните калници и капака,с фаровете и страничните мигачи какво си направил?
_________________ "Subaru built the justy for little fannys who cant handle a car well at least you can still turnaround and say i drive a subaru but the shitest of the shitest" from subarujusty`s forum
|
|
|
|
| Нед Апр 08, 2012 3:12 am |
|
|
|
phantasm
|
|
Калници по 60лв брой, капак и мигачи са продадени Фар имам само ляв
|
|
|
|
| Нед Апр 08, 2012 7:09 am |
|
|
|
phantasm
|
2бр. Странични мигачи (към бронята) в отлично състояние, с оранжеви крушки - 40 лв.  4 бр. Жълти инжектори, трябва да са 440cc. Гумичките отгоре ги имам просто не се виждат на снимката. А единият инжектор е малко счупен, вижда се на снимката затова и намалям цената. 160 лв. за всичко  Част от централната конзола , боядисана и с нов кожен ботуш - 65 лвhttp://imageshack.us/f/714/dscn0299la.jpg/
|
|
|
|
| Пон Апр 09, 2012 12:12 pm |
|
|
|
phantasm
|
Оригинална генерация Продрайв на 63 мм - 300 лв.Ауспуха е премахнат от английско Субару Импреза Турбо, без катализатор.  Двубутален разтоварващ "blow off" клапан BAILEY DV10 - 100 лв.За директен монтаж върху интеркулера, до 4 бара налягане Top-mount интеркулер от STI - 80 лв. Ламбда сонда (oxygen sensor) - 55 лв.
|
|
|
|
| Вто Апр 10, 2012 3:07 pm |
|
|
|
phantasm
|
|
Частите са с нови цени но не мога да ги редактирам така че ако имате интерес , много по надолу са цените!
|
|
|
|
| Вто Май 01, 2012 4:56 pm |
|
|
|
spike
|
|
колега, може ли цена за резервната гума и капаците за халогените? Мерси предварително
|
|
|
|
| Чет Май 03, 2012 10:23 pm |
|
|
|
Blade1BG
Пресен - пресен
Автомобил: Subaru Impreza WRX STI
|
|
колега дали може да ми дадеш цена за заден ляв панел
|
|
|
|
| Чет Май 10, 2012 11:08 am |
|
|
|
schrack
Регистриран на: Чет Яну 15, 2009 10:03 am Постове: 107 Местоположение: СЛИВЕН
Автомобил: Impreza 2.0 115 Turbo wrx 2.0 380ps
Телефон: 0897556068
Рейтинг: 42
|
|
колега този телефон актуален ли е че ти звъня но никой не вдига.
|
|
|
|
| Нед Май 13, 2012 10:56 am |
|
|
|
phantasm
|
Blade1BG написа: колега дали може да ми дадеш цена за заден ляв панел 40 лв 
|
|
|
|
| Нед Май 13, 2012 3:51 pm |
|
|
|
VASCAR
Пресен - пресен
|
|
Колега интересуват ме мигачите на бронята които са, стоят ли ти още и ако може едно телефонче на лично... Благодаря...
|
|
|
|
| Чет Май 17, 2012 9:06 pm |
|
|
|
ralderon
Автомобил: Subaru Impreza '93
Телефон: 0894 68 68 50
|
Привет, колега. Би ли ми казал какво стои от предницата (до колкото разбрах от написаното по-горе липсва капак). Калници, броня, фарове стоят ли и какви пари за посочените детайли  благодаря ти предварително!
|
|
|
|
| Съб Май 26, 2012 10:05 pm |
|
|
|
phantasm
|
Имате лс. Джантите са на нова цена 300 лв.
|
|
|
|
| Нед Май 27, 2012 8:25 pm |
|
|
|
phantasm
|
|
| Сря Май 30, 2012 7:32 pm |
|
|
|
eddy
Автомобил: Spec B
Рейтинг: 103  
|

Колеги, доста се чудих дали да опиша преживяванията си с въпросния колега, но прецених че е по-добре да ги напиша. Значи какво се случва: В сряда с-у четвъртък през нощта пиша на въпросния човек ЛС, на което той ми отговаря в четвъртък сутринта и ми дава координати, след като аз му казвам, че съм заинтересован от джантите. В четвъртък след обяд, по-скоро привечер се чуваме и се уговаряме на следващия ден как да се чуем и да ми пусне джантите по Рапидо, защото имам договор с тях. В петък тел на въпросният колега е изкл, а в събота като се чуваме той ми казва, че човек преди мен му бил писал и той му ги бил запазил, но понеже не бил сигурен, че ще му се обади, в четвъртък не ми бил казал, но се уговори с мен. Не ми е толкова за джантите, те и без това са ми за зимата, а до тогава време бол, но отношението ме подразни много, можеше спокойно да ми каже, виж писал ми е някой преди теб, пазя му ги още Х време, ако не се обади ще ти звънна, пиша ЛС или нещо подобно. Пиша го това нещо, за да знаете с какво се сблъсквате и каква коректност да очаквате, аз лично бях доста разочарован, кофти е да се навиеш за нещо и после да те полеят със студен душ.
|
|
8
|
|
| Нед Юни 03, 2012 9:14 am |
|
|
|
neno_11
Регистриран на: Пон Фев 22, 2010 12:02 am Постове: 748 Местоположение: Добрич
Автомобил: WRX
Рейтинг: 84 
|
|
Колега дори и да е така което казваш,едва ли аз бих се вредил ако някой от София продава нещо и аз от мама си газинина реша да купя нещо от там да го взема или изпреваря някой от вас.Незнам дали ме разбра!!!! Купувал съм доста неща от колегата и винаги е било така като го договаряме.Верно че мога да си видя нещата които купувам но досега нямам издънка с него! Неискам да лобирам за някой но това е моето мнение. Според мен колегата е точен въпреки че трябва да си го разглобяваме сами от колата му, но и това си е плюс според мен.
|
|
|
|
| Нед Юни 03, 2012 9:41 pm |
|
|
|
cvetan_pl
Регистриран на: Нед Май 15, 2011 3:32 pm Постове: 190 Местоположение: гр. Добрич
Автомобил: WRX 2003, Honda Accord 8 TYPE-S
Телефон: +359886442713
Рейтинг: 15
|
|
| Нед Юни 03, 2012 10:28 pm |
|
|
|
lolo111
Регистриран на: Пет Ное 19, 2010 2:13 pm Постове: 362 Местоположение: Добрич
Автомобил: WRX
Рейтинг: 33
|
Колегата е много коректен,незнам защо се е получило така.Аз лично съм си купил някой неща от него и съм доволен 
|
|
5
|
|
| Нед Юни 03, 2012 11:26 pm |
|
|
|
phantasm
|

eddy написа: Колеги, доста се чудих дали да опиша преживяванията си с въпросния колега, но прецених че е по-добре да ги напиша. Значи какво се случва: В сряда с-у четвъртък през нощта пиша на въпросния човек ЛС, на което той ми отговаря в четвъртък сутринта и ми дава координати, след като аз му казвам, че съм заинтересован от джантите. В четвъртък след обяд, по-скоро привечер се чуваме и се уговаряме на следващия ден как да се чуем и да ми пусне джантите по Рапидо, защото имам договор с тях. В петък тел на въпросният колега е изкл, а в събота като се чуваме той ми казва, че човек преди мен му бил писал и той му ги бил запазил, но понеже не бил сигурен, че ще му се обади, в четвъртък не ми бил казал, но се уговори с мен. Не ми е толкова за джантите, те и без това са ми за зимата, а до тогава време бол, но отношението ме подразни много, можеше спокойно да ми каже, виж писал ми е някой преди теб, пазя му ги още Х време, ако не се обади ще ти звънна, пиша ЛС или нещо подобно. Пиша го това нещо, за да знаете с какво се сблъсквате и каква коректност да очаквате, аз лично бях доста разочарован, кофти е да се навиеш за нещо и после да те полеят със студен душ. Така първо привет Не мисля че описаният случай може да се нарече "некоректност". Щеше да е налице измама или некоректност ако бях получил парична сума насреща респективно КАПАРО и след това продам джантите. Такова нещо обаче няма. В 99% от случаите в които съм запазил нещо на доверие съм си изпълнявал обещанието, макар че хора от същия този форум са се отказвали многократно от думите си, но не съм им слагал черни точки и да ги нападам. Ако трябва да сме честни, човек оттук ми поръча да сваля джантите от гумите и да му ги пратя, след което се отказа. Така изгубих възможността да ги продам комплект. А не мисля че това ти влиза по някакъв начин в работата, но джантите бяха запазени за един младеж с уговорка да ги изпратя след седмица. От теб получих оферта, [b]но не съм потвърдил офертата с "Да, изпратих ги". Та аз дори адрес нямам, това означава че не съм поискал адрес, и също така съм се въздържал културно. Ако имаш доказателство опровергаващо ме - покажи го. Този път ще запазя добрия тон, но всички знаят че ако искам мога да си сипя с черпака (както ти направи току що към мен.....) Сега какво на минусите които си ми дал ,аз трябва ли да ти налея минус 10? Бай Ганьовщината ни е в кръвта и няма да се отървем от нея никога ( за жалост) 
|
|
17
|
|
| Пон Юни 04, 2012 2:00 am |
|
|
|
Zombie_
Регистриран на: Пон Юни 08, 2009 10:37 am Постове: 26 Местоположение: Тетевен
Автомобил: Legacy 2.0r '06
Рейтинг: 8
|

Джантите бяха запазени за мен и искам да поясня защо е станало така! Миналата седмица в понеделник сутринта се чухме с колегата phantasm и понеже аз отсъствах за седмица от града в който живея, се разбрахме с него да ги прати към края на седмицата в четвъртък за да ги взема в петък, тъй като тогава се прибирах! Понеже на колегата му се е налагало и на него да пътува за няколко дни, не е имал възможност да ги прати тогава. В събота се чухме и ми се извини, че не успял (за което не съм казал нищо, хора сме и се случват непредвидими неща понякога било то по работа или по други лични причини). Вече са изпратени и утре ще ги взема. Не виждам защо колегата не е бил коректен с някого, при условие че вече са били запазени. Явно не сте се доразбрали. Само ме е яд че не успях да ги взема заедно с гумите(гумите си заслужаваха). Колегата е точен и цените които е дал са съвсем прилични, така че мога да кажа само едно - хора, пазарувайте смело от него! Няма да останете разочаровани!
П.С: Sorry за спама ама нямаше как да не се намеся!
|
|
|
|
| Пон Юни 04, 2012 5:38 pm |
|
|
|