| Автор |
Съобщение |
|
Unufri
|
Здравей Колега, Няма ги задните макферсони за нещастие... От стоповете имам само един десен който има малка дупка като от съчма ако върши работа на някой . Ето снимки на радиатора:      Извинявам се ,но е мръсен и има кал по него. Нямам водоструйка под ръка и не успях да го измия.Ако не бързате мога да го закарам да го измият през Weekend-a. Отдолната страна дунапрена е целия в кал. Питата е добре има само една забележка по ламелите и аз съм я снимал. Няма следи от корозия. Поздрави, 
|
|
|
|
| Чет Юни 27, 2013 8:09 am |
|
|
|
ilsa
Регистриран на: Сря Фев 18, 2009 11:17 pm Постове: 460 Местоположение: София
Автомобил: Forester 2,5 XT AT
Рейтинг: 57 
|
Мерси, но не е като моя 
_________________ ¯\_(ツ)_/¯ Няма нищо по-хубаво от лошото време!
|
|
|
|
| Чет Юни 27, 2013 9:05 am |
|
|
|
Unufri
|
|
Преден десен носач и маркуча от турбото продадени
|
|
6
|
|
| Нед Юли 07, 2013 8:36 am |
|
|
|
Unufri
|
Ето снимки на Дебитомера тъй като няколко колеги искаха снимки :     Извинявам се ,но нямах инструменти под ръка да го разглобя от маркуча и кутията. Поздрави
|
|
|
|
| Вто Юли 09, 2013 10:28 am |
|
|
|
ekt
Регистриран на: Сря Яну 05, 2011 8:48 am Постове: 2 Местоположение: Севлиево
Автомобил: Subaru Forester S-Turbo 2.0
Телефон: 0898550481
Рейтинг: 0
|
|
Здрасти колега.Интересуваме задните пружини налични ли са и в какво състояние са.Цена ако може за двете.Мерси
|
|
|
|
| Чет Юли 11, 2013 6:46 pm |
|
|
|
Unufri
|
Здравей Колега, Ще питам моя човек принципно са налични ,но незнам дали не е решил да ги използва. Поздрави, п.с. Дебитомера е изпратен до град Монтана. 
|
|
|
|
| Чет Юли 11, 2013 7:38 pm |
|
|
|
Unufri
|
Колегата на който му трябваше тръбата която се хваща към турбината - върнаха ни колектора вече , имаме ако искаш звънни. Поздрави 
|
|
|
|
| Съб Юли 27, 2013 7:26 pm |
|
|
|
Unufri
|
Скоростите заминаха за Варна! 
|
|
|
|
| Пон Авг 05, 2013 5:04 pm |
|
|
|
Unufri
|
Здравей Колега, За нещастие амортисьорите не са налични. Поздрави, 
|
|
|
|
| Нед Авг 11, 2013 6:58 pm |
|
|
|
voneg
Регистриран на: Пет Дек 11, 2009 6:17 pm Постове: 197 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Subaru Forester SF STurbo 2001 АТ
Рейтинг: 17
|
|
Здрасти колега, преден ляв калник наличен ли е? В началото на темата си писал, че калниците са свалени, но не разбрах продадени ли са.
|
|
|
|
| Пон Авг 12, 2013 5:38 am |
|
|
|
Unufri
|
Здравей, Няма ги и двата.Имам само десен от друга кола и то със забележки(за изправяне). Поздрави, 
|
|
|
|
| Пон Авг 12, 2013 9:02 pm |
|
|
|
Unufri
|
Кожения салон се продава на промоция за 100 лева тъй като пречи. Купето още е цяло и се продава за 200 лева може и малко повече заедно с вратите. Другата Събота отива на скрап здраво право и кораво 
|
|
|
|
| Съб Авг 17, 2013 11:28 pm |
|
|
|
steling
|
|
Колега щора за багажника и пружини за задните амове има ли?
_________________ www.karcher-cleanteh.com
Автомобилът е толкова проходим...."колкото го прежалиш!!"
|
|
|
|
| Чет Авг 22, 2013 9:38 am |
|
|
|
Unufri
|
|
Няма ги тези неща колега,
Поздрави,
|
|
|
|
| Пет Авг 30, 2013 5:50 am |
|
|
|
avalon
Регистриран на: Сря Мар 16, 2011 6:00 am Постове: 24 Местоположение: България Рейтинг: 0
|
|
Извинявам се за закъснението, искам да благодаря на колегите за скоростната кутия и средния диференциал.
|
|
|
|
| Пон Сеп 09, 2013 9:24 am |
|
|
|
Unufri
|
Радвам се ,че са ти свършили работа! Да си ги използваш с здраве! Поздрави! 
|
|
|
|
| Пон Сеп 09, 2013 8:01 pm |
|
|
|
Unufri
|

Купето след малко заминава на скрап Всичко е разглобено ето актуален списък на останалите части : 4 врати оборудвани, шибедах комплект - стъкло механизъм моторче, Салон комплект, Преден мост - магаре, рейка за десен волан, полуоски, главини,ляв носач, Заден мост със барабани - още е на другия форестър и се ползва съмсем скоро ще е за продан. Обикновенни спирачни апарати и дискове от форестър 2.0 табло в мили, От мотора : Компресор за климатик, Хидравлична Помпа Алтернатор Всмукателен колектор с рейки , дюзи , дросел с тпс,моторче за ниските, кутия за филтъра + маркуч до дросела, изпускателен колектор, бубина и кабели, разширителен съд, маркучи и други. от кутията : кардан , лостовия механизъм за превключване до кутията , помпата на педала+цилиндъра на кутията, други : серво, конзола за педалите, кормилен прът + гривна , модул за имобилайзер и компютъра на мотора, релсите на тавана, капака на калника за резервоара, страничните стъкла, моторче за чистачките - предно резевоар за течност - чистачки Както и други неща за които сега не се сещам 
|
|
|
|
| Нед Сеп 15, 2013 9:21 am |
|
|
|
dalgonosko
Пресен - пресен
Автомобил: Subaru Forester 2.0
Рейтинг: 0
|
|
Колега, моторчето за чистачките на каква цена е и имаш ли дясно огледало и преден ляв подкалник?
|
|
|
|
| Нед Сеп 15, 2013 2:51 pm |
|
|
|
Unufri
|
|
Здравей Колега,
Колата дойде без преден ляв подкалник. Огледалото е продадено. Моторчето е от кола с десен волан и не съм сигурен ,че ще пасне . Ще питам колегата на който са частите и ще ти кажа
|
|
|
|
| Нед Сеп 15, 2013 4:46 pm |
|
|
|
avalon
Регистриран на: Сря Мар 16, 2011 6:00 am Постове: 24 Местоположение: България Рейтинг: 0
|
|
Колега,задното стъкло с работещи нагреватели ли е и в наличност ли е все още? Съответно и цена ме интересува. Че не мога да намеря някой да ми поправи нагревателите. А са доста зле, защото се опитвах с тея лепилца да се оправя, но така и нищо не стана.
|
|
|
|
| Пон Сеп 16, 2013 2:08 pm |
|
|
|