Правила за пускане на обяви в раздела

Тук е автоматичен и ръчен архив на стари обяви!

Темата е заключена, не можете да променяте постове.
 Купувам Аутбек 
Автор Съобщение

Постове: 10
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте, след дълго четене из форума се реших, че Субару от тукашните атокъщи няма да си купя. Може наистина да изкочи нещо читаво и на добри пари, но бяла лястовица не ми се чака. Интересуват ме колеги от форума (за някои има доста изписано), които се занимават с внос от Швейцария и Германия, как точно процедират с капаро, срокове и всичко останало. Може да ми пишете и на лично, както ви е удобно. Основно търся Аутбек 2.5 двигателя/ръчни/2001-2004/, разбира се съм отворен и към други модели на марката: форестър и импреса 2.0 без турбо, същите години. Благодаря предварително!

Нед Мар 25, 2012 4:35 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 10
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Не мога да повярвам, че никой не се занимава с внос за бъдещи колеги от форума. Свършиха се Субитата или само бараки се вкарват.. чудя се на какво се дължи това мълчание. Моля, колеги споделете! :shock: :( :-?

Пон Мар 26, 2012 7:12 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1254
Автомобил: 2010 Mercedes E350 CDI 4Matic
Телефон: 0887999499
Рейтинг: 162
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Абе като гледам какъв дефицит за читави коли има напоследък и какъв огромен интерес от внос на субару, почвам да се замислям дали да не се преквалифицирам :)

Пон Мар 26, 2012 7:41 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2163
Автомобил: Subaru OBK 2.5 SVT 2011
Телефон: 0888492747
Рейтинг: 261
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Давай ще помагам :beer: ще ги даваме напълно обслужени с гаранция....ма дали ще сме с конкурентни цени :giggle:

Пон Мар 26, 2012 7:45 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 382
Автомобил: 2006 Outback H6
Рейтинг: 324
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Здравей колега,
Мисля да си продавам Аутбека, но незнам да ли цената ще те устрои.
В събота ще публикувам обява и подробна информация, но засега:
Аутбек 2.5 2004г. Bi-Fuel 144 000 км /реални доказуеми с френска сервизна книжка/
Фабрична газова уредба /само тя струва 4 500лв/. Сребърен металик без забележки.
Всички екстри за модела без кожа.
Автоматик, типтроник, климатроник, фабрична навигация /+ модул за IGO/.
Оригинални стелки Subaru + оригинална стелка за багажник.
Регистрирана в София през януари 2011г., първи собственик тук. Изминати 10 000 км, никакви скрити дефекти, никакви изненади и т.н.
Оригинални джанти 16", нови гуми TOYO ALL SEASON, оригинално стерео + ALPINE /в жабката/ за CD, Ipod, FLASH и т.н. управляем с дистанционно от централната конзола.
Камера за задно виждане + парктроник.
Сменено масло на скоростите, нови накладки предни и задни, обслужена напълно.
Следваща смяна на масло и филтри - януари 2013г.
Цена: 20 000 лв.

Ако имаш интерес пиши тук или на лично.

Пон Мар 26, 2012 7:53 pm
Върнете се в началото
Профил
Темата е заключена, не можете да променяте постове.