Здравейте,
Продавам Субару Импреза 2.0, 10.1998 (първа регистрация 04.1999г., 125кс, 268 000км - ударена ...
Засега ще дам шанс около седмица, ако някой иска да я вземе така - цяла, за да си я стяга, после се започва на части ...
Колата я имам от 2009г., когато я взех на 202 000км. Аз съм и единствен собственик в България. Винаги обслужвана на време, стегната кола, без проблеми до удара ...

. Мотор, скоростна кутия, диференциал работещи перфектно с последни интервенции, както следва - смяна на ангренажен и пистов ремък, смяна на водна помпа, смяна на съединител на 250 000км. Последна смяна на масло и филтри на 265 000км. Свещи и гарнитурки на колекторите преди 1000км. Изисква се смяна на маслото на ск. кутия и диференциал (последно са сменени на 220000км). Изпускателна система без катализатори, подменени права част и гърне (от СТИ). Запазен интериор. Гуми Бруджсоун Близак, трети сезон ДОТ 2009г. с добър грайфер, джанти оригинални алуминиеви Субару 15". RX пакет - брони, прагове, спойлери. Без климатик.
Сега недостатъците:
- окачване - като цяло стегнато, без хлопане и тропане, пружини H/R - червени, но задна лява счупена в основата си, от удара има нещо изкривено при предното дясно колело, най-вероятно носач или накрайник, (ще се разбере като започна разглобяването), та затова и колата не може да се кара.
- тенекии от удара за оправяне - преден и заден десни калници, заден десен стоп, пасажерска врата, преден ляв калник, задна броня за ремонт, предна с козметични забележки;
- радиатор - за подмяна;
Цена на колата в това състояние, цяла - 2222лв. Договаряне.
Ако не замине до седмица цяла, започвам на части като ще изготвя списък с цени...