Продавам Легасито, В12, BH на вече 217000 км, автоматик, газ BRC Sequent с разпръсквачи Keihin, бутилка на мястото на резервната гума, окачването е сменено с конвенционално, парктроник, биксенон, фарове за мъгла,CD Alpine (чете mp3), климатроник,темпомат,кожа, ел. стъкла, подгрев на предни седалки, стъкла, огледала, чистачки и т.н. за GX модификацията.
Първа регистрация март 1999 година, двигател EJ 251 - 115kW, 156 коня.
Към обявата ще видите (надявам се) и кога какво е сменяно, колата е в Бургас, но съм я обслужвал в София при Митака, обслужването на 170000 - DK Performance, пак в София, че в Бургас "майсторите" са трагедия.
По отношение на техническото състояние - върви чудесно като за семеен автомобил, разход на газ 9-10/100 извън, 12-13 селско.
За смяна по някое време ще са предни вътрешни карета (500 лв - 2 бр. на Febest+труд,(430 лв оригинално 1 бр!!!)не съм ги сменял понеже при Митака ми препоръчаха да обърнем полуоските и да карам така) и накладки (имат още 2-3 мм), имало и луфт в кормилната рейката - не тече но през неравности на десен завой почуква.
Външно задната броня е ожулена, тук там се вижда и как някой кав*л си е отварял вратата в колата.
Върви със зимни гуми Yokohama W drive, летните са две Yokohama C drive 2 и две Toyo Proxes TR1, всичките 205/55/R16.
Цена - 7500 лв.
http://www.snimka.bg/?album;aid=722647