Правила за пускане на обяви в раздела
Тук е автоматичен и ръчен архив на стари обяви!
|
Страница 1 от 1
|
|
Продавам Justy 1999 г., 1,3 GX с климатик
| Автор |
Съобщение |
|
nikentce
|
Здравейте колеги, за съжаление реших да си продам Джъстито, тъй като след седмица се сдобивам с чисто нов Тойота Ярис - служебен и към момента е безмислено да поддържам личен автомобил по обясними причини  . Единствената неизправност на колата е блокирала вискомуфа, което обаче лично според мен си е предимство - колата е в пъти по-проходима, а на асфалт просто я включвам само на предно от раздатката, затова и реших да не я оправям, като ще предложа отстъпка от цената все пак поради тази причина, ако бъдещият собственик реши да я оправя. Есента съм изкърпил и двата прага с 1,5 мм. ламарина без заварка, а с 4мм. нитове през 3 см., след което са обработени с ръждопреобразовател, 3в1 боя и отгоре антикор. Повече инфо можете да видите на: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=1xda53http://www.cars.bg/u953278На всички заинтересовани за покупка предлагам пробно завойче както със Субарцето, така и с Яриса  Много ми се иска колата да си остане тук във форума.
|
|
|
|
| Вто Яну 29, 2013 6:11 pm |
|
|
|
nikentce
|
От днес количката е и с нов носач със шарнир, благодарение на колегата 1040( Тенчо ). Препоръчвам услугите му на всички колеги, определено има бензин в кръвта  . Както споменах в първият пост - за заинтересованите колеги от форума ще намаля значително от цената, но коментар само на място след оглед. Изнамерил съм и контакти на сервиз, който се занимава с ремонт на вискомуфи( с гаранция) и дори предлагат настройка на времето на блокировка. Колата не е напудрена за продажба, ще я видите така, както си я карам и поддържам за себе си, за разлика от повечето Нов внос оферти. Пропуснах да спомена също, че задната половина на ауспуха и меката връзка също са сменяни скоро.
Прикачени файлове:
photo.JPG [ 449.92 KiB | Прегледано 798 пъти ]
photo2.JPG [ 506.02 KiB | Прегледано 798 пъти ]
|
|
|
|
| Съб Фев 02, 2013 10:16 pm |
|
|
|
evg3
Регистриран на: Нед Фев 21, 2010 10:05 am Постове: 1217 Местоположение: София, Троян
Автомобил: предишен: Impreza 2.0R
Рейтинг: 140   
|
|
Колега, само от любопитство да попитам - климатика на тези Justy-та как се справя лятото?
_________________преди: Impreza 1.8 '94 F4WD Impreza 2.0R '06 Symmetrical AWD сега: Daihatsu Sirion 4WD (full-fledged Justy)
|
|
|
|
| Нед Фев 03, 2013 12:21 pm |
|
|
|
nikentce
|
|
Здравей колега, трудно ми е да ти отговоря, тъй като въпроса ти е прекалено общ, а отговора - субективен за всеки поотделно. Аз на темп. 18 гр. стоя по тениска в къщи, но приятелката ми е с блуза и полар отгоре. Климатика си охлажда нормално, като естествено, когато колата е стояла на директно слънце и вън е 35-40 гр. си отнема време за да обърне въздуха, но това е нормално за всяка кола, пък дори и чисто нова.
|
|
|
|
| Нед Фев 03, 2013 8:30 pm |
|
|
|
evg3
Регистриран на: Нед Фев 21, 2010 10:05 am Постове: 1217 Местоположение: София, Троян
Автомобил: предишен: Impreza 2.0R
Рейтинг: 140   
|
Естествено. Благодаря, за отговора. Значи се справят. 
_________________преди: Impreza 1.8 '94 F4WD Impreza 2.0R '06 Symmetrical AWD сега: Daihatsu Sirion 4WD (full-fledged Justy)
|
|
|
|
| Нед Фев 03, 2013 10:29 pm |
|
|
|
six_stars
Регистриран на: Пон Апр 02, 2007 10:26 am Постове: 1254 Местоположение: София
Автомобил: 2010 Mercedes E350 CDI 4Matic
Телефон: 0887999499
Рейтинг: 162   
|
|
Първата ми кола беше Тико - 800 куб. 45 к.с. - модификация ДХ - с 5 скорости, климатик и задна чистачка - фул шукария. Климатика действаше като ръчна на дървеното и като тон багаж на спирането, обаче си охлаждаше без никакъв проблем. Така, че жустито трябва да си е с екстра климатика. Успех!
_________________ Всички видове застраховки. Отстъпки за членовете на форума и пълно съдействие за завеждане на щети.
|
|
|
|
| Нед Фев 03, 2013 10:45 pm |
|
|
|
g005e
|
nikentce написа: От днес количката е и с нов носач със шарнир, благодарение на колегата 1040( Тенчо ). Препоръчвам услугите му на всички колеги, определено има бензин в кръвта  . Както споменах в първият пост - за заинтересованите колеги от форума ще намаля значително от цената, но коментар само на място след оглед. Изнамерил съм и контакти на сервиз, който се занимава с ремонт на вискомуфи( с гаранция) и дори предлагат настройка на времето на блокировка. Колата не е напудрена за продажба, ще я видите така, както си я карам и поддържам за себе си, за разлика от повечето Нов внос оферти. Пропуснах да спомена също, че задната половина на ауспуха и меката връзка също са сменяни скоро. Здрасти колега, Можеш ли да ми кажеш повечко за този сервиз, в който ремонтират вискота? Не че нещо ама поне мога да ги питам, колко ще ми вземат за задния диф. Поздрави
|
|
|
|
| Нед Фев 03, 2013 10:49 pm |
|
|
|
nikentce
|
|
| Вто Фев 05, 2013 11:14 pm |
|
|
|
g005e
|
Благодаря и успех с продажбата на това малко, четириного зверче 
|
|
|
|
| Сря Фев 06, 2013 11:01 pm |
|
|
|
nikentce
|
На път съм да се откажа от продажбата на Джъстито. Снощи на 20 см. кишав сняг, върху черен път - дръпнах по нагорнище окопала се Corola Verso. Последно повикване 
|
|
|
|
| Сря Фев 27, 2013 7:06 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|