Правила за пускане на обяви в раздела

Тук е автоматичен и ръчен архив на стари обяви!

Темата е заключена, не можете да променяте постове.
 Купувам болт (кука) за теглене 
Автор Съобщение

Постове: 18
Автомобил: Subaru Outback 2.5, 165к 2005г
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Търся болт за теглене (кука), която се монтира на предната броня за теглене на автомобила.
Автомобил: Subaru Outback 2.5 165 к. 2005 г.

Пон Авг 05, 2013 10:29 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Виждам, че за сега никой няма такова нещо за продаване и затова, ако някой знае от къде мога да си го поръчам ще се радвам да сподели.

Чет Авг 22, 2013 3:28 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 1340
Рейтинг: 426
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега, на времето имах Рено и след като ми се наложи да ме дърпат, установих че нямам въпросният болт-кука. За късмет намерихме същия модел Рено и от него взехме кука. От там на майстор-стругар-заварчик и ми направха почти като оригинален теглич . Така и си замина колата. В Пловдив има доста Субарута, ако нямаш познат, пусни тук тема с молба да вземеш за шаблон куката назаем и бегом в цеха. Провери и в автокъщите. Винаги има Аутбеци около тази година. Пробвай и от други модели Субару. Според мен са еднакви за всички модели. И на края, по-неприятния (от финансова точка) вариянт е да си поръчаш от колегите-търговци в темата "Сервизи и магазини".
Успех с начинанието. :good:

Чет Авг 22, 2013 10:15 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Мно
tony написа:
Колега, на времето имах Рено и след като ми се наложи да ме дърпат, установих че нямам въпросният болт-кука. За късмет намерихме същия модел Рено и от него взехме кука. От там на майстор-стругар-заварчик и ми направха почти като оригинален теглич . Така и си замина колата. В Пловдив има доста Субарута, ако нямаш познат, пусни тук тема с молба да вземеш за шаблон куката назаем и бегом в цеха. Провери и в автокъщите. Винаги има Аутбеци около тази година. Пробвай и от други модели Субару. Според мен са еднакви за всички модели. И на края, по-неприятния (от финансова точка) вариянт е да си поръчаш от колегите-търговци в темата "Сервизи и магазини".
Успех с начинанието. :good:

Колега, много ти благодаря за съвета!

Вто Сеп 03, 2013 9:39 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Болтът е осигурен.
Благодаря за вниманието!

Моля, администраторите на форума да заключат темата.

Вто Сеп 03, 2013 9:48 pm
Върнете се в началото
Профил
Темата е заключена, не можете да променяте постове.