Правила за пускане на обяви в раздела

Тук е автоматичен и ръчен архив на стари обяви!

Темата е заключена, не можете да променяте постове.
 Катастрофирала Импреза - Мнения 
Автор Съобщение

Постове: 5
Автомобил: impreza forever
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Знам, че това е въпрос, който до голяма степен е предрешен. :cry: Пускам темата просто от любопитство, защото искам да чуя малко по-компетентни мнения.

Колата вече е обявена за продажба на части, тъй като, предполагам, всички сме съгласни, че няма как да се оправи (чак покрива е крив, при челен удар с 80км/ч). Та това ми е първия въпрос - има ли някой, който да смята обратното - че тази кола може да бъде съживена в рамките примерно на 3000лв. А има ли някой, който смята, че могат да бъдат избити поне 1500 от нея. :cry: :shock: :lipseal: #-o

Понеже не знам как да кача снимка, ето линк: http://www.cars.bg/c309796

Благодаря за вниманието!

Пон Юни 03, 2013 11:59 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1021
Автомобил: Legacy 2.5 MT, 03
Рейтинг: 246
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
3000 лв. според мен няма да стигнат за възстановяване на колата с тези щети. От друга страна ако моторът и кутията са здрави 1500 лв. би трябвало да се "изкарат" от продажбата на част. Успех!

Пон Юни 03, 2013 12:58 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Нов фен
Отговори с цитат
Благодаря, колега!

Само да добавя - на ЛС-та не мога да отговарям, така че свържете се с мен по телефона, който е на обявата.

Пон Юни 03, 2013 4:39 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 429
Автомобил: Subaru Impreza WRX MY97
Рейтинг: 13
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Колега извинявай, че малко търкам сол в раната (много съжалявам за колицата :cry: )... ама колата цялата ЗА части ли я продаваш или ще я продаваш НА части?

Вто Юни 04, 2013 11:12 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
За предпочитане беше да я вземе някой цяла, както и ще стане най-вероятно. Не ми се занимава на части, къса ми се сърцето :D ](*,) . Утре май ще е последната ни среща. Успех на колегата, който ще я използва за каквото намери за добре. Голяма кола беше, мечтата ми е отново да притежавам нещо подобно, така че рано или късно - Impreza е единствената кола на света за мен. Сорри за недоуточнението, но и аз не бях сигурен какво искам.

Вто Юни 04, 2013 4:04 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 100
Автомобил: Subaru Impreza
Нов фен
Отговори с цитат
holzeredition написа:
За предпочитане беше да я вземе някой цяла, както и ще стане най-вероятно. Не ми се занимава на части, къса ми се сърцето :D ](*,) . Утре май ще е последната ни среща. Успех на колегата, който ще я използва за каквото намери за добре. Голяма кола беше, мечтата ми е отново да притежавам нещо подобно, така че рано или късно - Impreza е единствената кола на света за мен. Сорри за недоуточнението, но и аз не бях сигурен какво искам.

Ако не е тайна от кога караш тази кола?

Вто Юни 04, 2013 9:11 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Благодаря на всички, темата е приключена.

До нови срещи и обещавам (живот и здраве) другата импреза да ви я покажа цяла.

:beer:

Сря Юни 05, 2013 2:29 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
MorganCreek написа:
holzeredition написа:

Ако не е тайна от кога караш тази кола?

За съжаление не достатъчно дълго.

Сря Юни 05, 2013 2:30 pm
Върнете се в началото
Профил
Темата е заключена, не можете да променяте постове.