| Автор |
Съобщение |
|
Noonelololo
Регистриран на: Пет Ное 05, 2010 11:01 am Постове: 265 Местоположение: Кърджали
Автомобил: Forester 2.5 XT
Рейтинг: 164   
|
|
Здравейте . Търся задна дясна вежда че моята е много изгнила ( мисля че така се нарича тази част от ламарината точно над гумата която най-често хваща ръжда ) и прагове - отдолу от двете страни на автомобила. Каручката е Субару Импреза комби 1998г. 2.0 литра 115 к.с. Ако някой има да пише на лични или да звънне на 0898393705 - Никола. Благодаря.
|
|
|
|
| Сря Май 15, 2013 6:23 pm |
|
|
|
1040
|
|
Ако се продаваха такива вежди ехеееее....
_________________ 1040 Subaru Workshop - Обслужване и поддръжка на Субару. Тенчо Владев-0896404074
|
|
|
|
| Чет Май 16, 2013 11:14 am |
|
|
|
Noonelololo
|
Май найстина се оказва проблем да намеря нещо такова независимо дали нова или на старо. Как тогава постъпвате колеги в такъв случай. Майсторът казва че нямала да стане добре ако той я направи и по-добре да си търся, вие как си правите вашите. Или те не ръждясват, само мойта. 
|
|
|
|
| Чет Май 16, 2013 12:10 pm |
|
|
|
1040
|
Всички ръждясват. Смени майстора. Моите са кърпени с неръждаема ламарина. Незнам какво се случва с мястото на заварката, но все още са си ок 
_________________ 1040 Subaru Workshop - Обслужване и поддръжка на Субару. Тенчо Владев-0896404074
|
|
|
|
| Чет Май 16, 2013 12:13 pm |
|
|
|
denislav971
Напуснал форума
Регистриран на: Пет Мар 26, 2010 11:11 pm Постове: 875 Рейтинг: 60 
|
За протокола ще издам една моя тайна Вземат се два предни калника и ето ти две вежди,за целта левият калник отива на заден десен калник прерязва се и става като вежда и обратмото десен за ляв има само малко преправяне към долната тънка част но затова ни викат майстори Честито на всички които имат проблем с веждите ,за прагове не съм го измислил но има фирми които имат преси за огъване на ламарина и те не са проблем за мен де Наздраве сега 
|
|
|
|
| Чет Май 16, 2013 6:36 pm |
|
|
|
1040
|
Виж това беше полезно да се научи.  Изкупувам предни калници 
|
|
|
|
| Чет Май 16, 2013 6:45 pm |
|
|
|
Unufri
|
denislav971 написа: За протокола ще издам една моя тайна Вземат се два предни калника и ето ти две вежди,за целта левият калник отива на заден десен калник прерязва се и става като вежда и обратмото десен за ляв има само малко преправяне към долната тънка част но затова ни викат майстори Честито на всички които имат проблем с веждите ,за прагове не съм го измислил но има фирми които имат преси за огъване на ламарина и те не са проблем за мен де Наздраве сега  Сори за оффтопика ! Това Българина е голяма работа! Евала колега! Трябва да се провери дали това важи и за други модели! Примерно за моето легаси станаха от Мазда 323 така ,че освен от предните според мен си струва да се провери и за готови вежди от други марки/модели Поздрави !
|
|
|
|
| Чет Май 16, 2013 9:33 pm |
|
|
|
denislav971
Напуснал форума
Регистриран на: Пет Мар 26, 2010 11:11 pm Постове: 875 Рейтинг: 60 
|
Unufri написа: denislav971 написа: За протокола ще издам една моя тайна Вземат се два предни калника и ето ти две вежди,за целта левият калник отива на заден десен калник прерязва се и става като вежда и обратмото десен за ляв има само малко преправяне към долната тънка част но затова ни викат майстори Честито на всички които имат проблем с веждите ,за прагове не съм го измислил но има фирми които имат преси за огъване на ламарина и те не са проблем за мен де Наздраве сега  Сори за оффтопика ! Това Българина е голяма работа! Евала колега! Трябва да се провери дали това важи и за други модели! Примерно за моето легаси станаха от Мазда 323 така ,че освен от предните според мен си струва да се провери и за готови вежди от други марки/модели Поздрави ! Стават и от други коли но целта е да се слага по малко кит. 90% от колите предните калници стават като изключим Ferrari - Bugatti и други подобни 
|
|
|
|
| Чет Май 16, 2013 9:59 pm |
|
|
|
Noonelololo
|
Това найстина беше много полезно.  Ще питам моя майстор дали може да го направи това.
|
|
|
|
| Чет Май 16, 2013 10:25 pm |
|
|
|