Правила за пускане на обяви в раздела

Тук е автоматичен и ръчен архив на стари обяви!

Темата е заключена, не можете да променяте постове.
 Търся задна вежда над гумата и прагове за Импреза 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 265
Автомобил: Forester 2.5 XT
Рейтинг: 164
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Здравейте . Търся задна дясна вежда че моята е много изгнила ( мисля че така се нарича тази част от ламарината точно над гумата която най-често хваща ръжда ) и прагове - отдолу от двете страни на автомобила. Каручката е Субару Импреза комби 1998г. 2.0 литра 115 к.с. Ако някой има да пише на лични или да звънне на 0898393705 - Никола. Благодаря.

Сря Май 15, 2013 6:23 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1886
Автомобил: Impreza3.3 Impreza H6T Subaru SVX
Рейтинг: 622
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Ако се продаваха такива вежди ехеееее....

Чет Май 16, 2013 11:14 am
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Отговори с цитат
Май найстина се оказва проблем да намеря нещо такова независимо дали нова или на старо. Как тогава постъпвате колеги в такъв случай. Майсторът казва че нямала да стане добре ако той я направи и по-добре да си търся, вие как си правите вашите. Или те не ръждясват, само мойта. :)

Чет Май 16, 2013 12:10 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Всички ръждясват. Смени майстора. Моите са кърпени с неръждаема ламарина. Незнам какво се случва с мястото на заварката, но все още са си ок :)

Чет Май 16, 2013 12:13 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ
Напуснал форума

Постове: 875
Рейтинг: 60
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
За протокола ще издам една моя тайна :D
Вземат се два предни калника и ето ти две вежди,за целта левият калник отива на заден десен калник прерязва се и става като вежда и обратмото десен за ляв има само малко преправяне към долната тънка част но затова ни викат майстори :beer:
Честито на всички които имат проблем с веждите ,за прагове не съм го измислил но има фирми които имат преси за огъване на ламарина и те не са проблем за мен де
Наздраве сега ROFL

Чет Май 16, 2013 6:36 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Виж това беше полезно да се научи. :)
Изкупувам предни калници :)

Чет Май 16, 2013 6:45 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ

Постове: 862
Автомобил: Pontiac Firebird 5.0 V8
Телефон: 0899164990
Рейтинг: 385
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
denislav971 написа:
Вземат се два предни калника и ето ти две вежди,за целта левият калник отива на заден десен калник прерязва се и става като вежда и обратмото десен за ляв има само малко преправяне към долната тънка част но затова ни викат майстори :beer:
Честито на всички които имат проблем с веждите ,за прагове не съм го измислил но има фирми които имат преси за огъване на ламарина и те не са проблем за мен де
Наздраве сега ROFL

Сори за оффтопика !
Това Българина е голяма работа! Евала колега! :beer:
Трябва да се провери дали това важи и за други модели! Примерно за моето легаси станаха от Мазда 323 така ,че освен от предните според мен си струва да се провери и за готови вежди от други марки/модели

Поздрави !

Чет Май 16, 2013 9:33 pm
Върнете се в началото
Профил
Напуснал форума

Постове: 875
Рейтинг: 60
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Unufri написа:
denislav971 написа:
Наздраве сега ROFL

Сори за оффтопика !
Това Българина е голяма работа! Евала колега! :beer:
Трябва да се провери дали това важи и за други модели! Примерно за моето легаси станаха от Мазда 323 така ,че освен от предните според мен си струва да се провери и за готови вежди от други марки/модели

Поздрави !

Стават и от други коли но целта е да се слага по малко кит.
90% от колите предните калници стават като изключим Ferrari - Bugatti и други подобни :D

Чет Май 16, 2013 9:59 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Това найстина беше много полезно. :) Ще питам моя майстор дали може да го направи това.

Чет Май 16, 2013 10:25 pm
Върнете се в началото
Профил
Темата е заключена, не можете да променяте постове.