Правила за пускане на обяви в раздела
Тук е автоматичен и ръчен архив на стари обяви!
|
Страница 1 от 1
|
|
Търся задни амортисьори - 1999 Subaru Forester
| Автор |
Съобщение |
|
foryfen
|
Здравейте колеги. Търся задни амортисьори за 1999 Subaru Forester атмосферка. Ако някой има налични работещи в комплект с пружините от кола на части, предлагам моите и доплащам цената, за която се споразумеем. Помагайте и за опция - нови. Кои марки бихте ми препоръчали, качество, цена и къде бих могъл да ги купя. Надявам се на "бърза помощ" от вас колеги, защото задницата скача вече като кенгуро... 
|
|
|
|
| Вто Фев 04, 2014 11:48 am |
|
|
|
martod
Регистриран на: Съб Ное 15, 2008 10:24 pm Постове: 237 Рейтинг: 130  
|
foryfen написа: Здравейте колеги.
Помагайте и за опция - нови. Кои марки бихте ми препоръчали, качество, цена и къде бих могъл да ги купя.
Тази опция може да я прескочиш, че много скъпа .. Закс са хубави амортисьори, ама са по 200 лв. бройката .. Пружините, качествени са Шведските Лесжофорс, ама са по стотина лева ..
_________________ ---------------------------------------
СВЕТЪТ Е КРЪЧМА .....ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА......
|
|
|
|
| Вто Фев 04, 2014 2:35 pm |
|
|
|
Unufri
|
|
ebay.co.uk търси си каяба поне имат 2 години гаранция (поне тези които купих аз) за 500 лева смених и 4-те и забравих. В БГ трябва да се внимава защото има доста ментета. Наскоро четох за голямо количество амортисьори на каяба купени от БГ фирма които дефектират в първите месеци . Доколкото си спомням имаше разлика в кодовете .
Поздрави,
|
|
|
|
| Вто Фев 04, 2014 9:34 pm |
|
|
|
martod
|
Unufri написа: В БГ трябва да се внимава защото има доста ментета. Наскоро четох за голямо количество амортисьори на каяба купени от БГ фирма които дефектират в първите месеци . Доколкото си спомням имаше разлика в кодовете .
Поздрави, То и уж истинската каяба за БГ от официалните и вносители Косер и Евро 07 дефектира много често, но няма как другояче да е, защото всичката каяба за Европа е от Чехия, а не от Япония .. Аз не напразно написах по горе, че Закс са хубав избор,  и те са си с 2 г. гаранция и поне за сега идват от Германия ..
|
|
|
|
| Сря Фев 05, 2014 8:28 am |
|
|
|
Unufri
|
|
| Сря Фев 05, 2014 8:54 am |
|
|
|
mimo13
Регистриран на: Съб Май 03, 2008 8:56 pm Постове: 741 Местоположение: Варна
Телефон: 0894484248,052600585
Рейтинг: 134  
|

Много ме кефи как се разнася тая Kayaba от уста на уста, от чул - недочул... Запомнете едно - амортисьорите Kayaba за Suabru се правят само в Япония!!! Да, Каяба има фабрика в Чехия, но там се произвеждат предимно амортисьори за европейските марки автомобили и може би някои за японските, за най-вече по-стари модели (и на тях си пише че са произведени в Чехия), но даже не си спомням да съм попадал на такова нещо за японска кола (не продаваме части само за Субару). Тези за японските автомобили само се складират там и се дистрибутират за Европа. Сега друг е въпроса, че може да е имало изтървана партида или излезлите дефекти да са поради неправилно съхранение в централните складове. Колегата martod пък по-горе който хвали Sachs, може ли да каже какво има вътре в кутията на този Sachs, като не говоря за някаква лепенка на самия амортисьор с номер на Sachs, а за реалната щампа на самото тяло на амортисьора? Аз съм ги виждал - вътре е Kayaba. Този въпрос го бях задал и на друг колега, който си ги беше купил от някакъв сайт...и отговор не получих. А Каябата на по-горните снимки си е същата като в БГ.
_________________ Варна, ул. Васил Чекаларов 14 0894484248, 0879484247 0895432143
|
|
|
|
| Чет Фев 06, 2014 6:30 pm |
|
|
|
foryfen
|
Благодаря ви колеги за всички изказани мнения и съвети. Поръчах Kayaba подсилени пружини и амортисьори, на които пише 'Произведени в Япония'. Ето и резултата преди - след в снимки...   
|
|
|
|
| Нед Фев 09, 2014 8:59 pm |
|
|
|
martod
|

mimo13 написа: Много ме кефи как се разнася тая Kayaba от уста на уста, от чул - недочул... Запомнете едно - амортисьорите Kayaba за Suabru се правят само в Япония!!! Да, Каяба има фабрика в Чехия, но там се произвеждат предимно амортисьори за европейските марки автомобили и може би някои за японските, за най-вече по-стари модели (и на тях си пише че са произведени в Чехия), но даже не си спомням да съм попадал на такова нещо за японска кола (не продаваме части само за Субару). Тези за японските автомобили само се складират там и се дистрибутират за Европа. Сега друг е въпроса, че може да е имало изтървана партида или излезлите дефекти да са поради неправилно съхранение в централните складове. Колегата martod пък по-горе който хвали Sachs, може ли да каже какво има вътре в кутията на този Sachs, като не говоря за някаква лепенка на самия амортисьор с номер на Sachs, а за реалната щампа на самото тяло на амортисьора? Аз съм ги виждал - вътре е Kayaba. Този въпрос го бях задал и на друг колега, който си ги беше купил от някакъв сайт...и отговор не получих. А Каябата на по-горните снимки си е същата като в БГ. Сега, кой чул не дочул не знам, но както ти продаваш амортисьори за Японски автомобили, така и аз ги монтирам и демонтирам и не съм чул,  а съм виждал много "изтървани партиди" (както се изразяваш) .. Защо така, всички търговци на части живеете с мисълта, че всичко сте виждали, не знам,  но Закса за който говоря, може и да е производство на Каяба (което не е лошо), но на него няма етикет, а си е гравирано на тръбата парт номерата по Закс, 230 491 и 230 492 .. 
|
|
|
|
| Пон Фев 10, 2014 10:13 am |
|
|
|
Unufri
|
foryfen написа: Благодаря ви колеги за всички изказани мнения и съвети. Поръчах Kayaba подсилени пружини и амортисьори, на които пише 'Произведени в Япония'. Ето и резултата преди - след в снимки...    Браво ! Супер е ! 
|
|
|
|
| Пон Фев 10, 2014 10:47 am |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|