5. Повдигане (ъп) на обява се допуска през минимум пет дни с функцията "повдигане" или при предоставяне на нова информация.
Пичове здравейте, взех тази кола декември месец на бартер с голям мерак, обаче се оказва твърде голяма хапка за моята уста. Колата си иска своето, а не мога да си позволя лукса да я карам. Претърпях инцидент с нея , понеже бях решил да си я карам я оправих, наскоро обаче пак стана лек сакатлък и достигнах до извода, че не е кола за ежедневно каране, не и със моите скромни финансови възможности.Така че е най-добре да се разделя с нея. Като цяло състоянието е следното. Бронята е леко спукана, фара също, мигача е за смяна и калника е хлътнал леко. Еърбезите са гърмели, този на волана е сменен, централата трябва да се смени, имам пасажерски от англичанка , оказа се обаче ,че капака е различен и не става. Колата е минала стенд на мостовете в началото на месеца всичко е в норми, на пътя стои на релси, не дърпа и не влачи , не яде гуми. Prodrive гърне. 4 бутални апарати отпред. Понеже при предния инцидент беше строшила колелата на десните разпределителни валове , двигателя е ваден , не беше ударял клапани, сменени са всички гарнитури, семеринги , нов ангренажен ремък Мицубоши и ролки NTN. Нови свещи, абе правил съм го мераклийската като за себе си. Компресията на двигателя е 9.5 на 4те цилиндъра с Castrol Magnatec 5W40. Съединителя е в добро състояние. Турбината също , не яде масло. Двигателя е уникално чист , навсякъде, никакви нагари. Надува на 0.9 на холд и 1 бар пик.Върви много приятно и има страхотен ряз. Давам атмосферен клапан bailey, в момента е с рециркулационния понеже върви по-добре. (поне на мен повече ми допада) Има темпомат колкото и да е смешно на такава кола. Ходавата част е ок с изключение, че десния тампон на макферсона се е разскърцал, но не е нещо фатално.
Като допълнение слагам , колата има: 4 ел стъкла ел огледала климатик темпомат. Обърната англичанка. Година на производство 1999. Километри около 200 000. Намира се в София Цена за протокола 4800лв , като търпи коментари. Телефон за връзка 0884210329 Иван
_________________ Иван Христов
|