Правила за пускане на обяви в раздела

Тук е автоматичен и ръчен архив на стари обяви!

Темата е заключена, не можете да променяте постове.
 Търся Аутбек - 99-03 
Автор Съобщение
Пресен - пресен

Постове: 1
Телефон: 0883337585
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,

Смело съм решил да влизам в клуба.
Реших първо вас да попитам:
-Някой да е решил да си сменя аутбека с по-нов и да продава стария?
-Мисля че е по-добре да се внесе от Германия примерно.. но имам нужда от помощ.
-Бихте ли ме ориентирали какви са цените на здравите екземпляри - в България нещо разликите са огромни.

И нe на последно място надявам се bat_bubi да види темата и да обсъдим какви са възможностите!

Благодаря предварително!

Пет Юни 13, 2014 9:27 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 54
Телефон: 359898922733
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Привет,колега имам такъв Аутбек автомобила е внос от Германия -99 г погледни тук http://olx.bg/subaru-outback-2-5-nov-vn ... -i52252800

Пон Юли 07, 2014 3:00 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2115
Автомобил: Subaru legacy 2,5 АТ 01GX limited
Рейтинг: 384
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Genchev написа:
Здравейте,

Смело съм решил да влизам в клуба.
Реших първо вас да попитам:
-Някой да е решил да си сменя аутбека с по-нов и да продава стария?
-Мисля че е по-добре да се внесе от Германия примерно.. но имам нужда от помощ.
-Бихте ли ме ориентирали какви са цените на здравите екземпляри - в България нещо разликите са огромни.

И нe на последно място надявам се bat_bubi да види темата и да обсъдим какви са възможностите!

Благодаря предварително!

Ами от моя опит е по-добре да вземеш вече сервизирана кола в България , защото иначе ще си грубо + 2 К цената на колата, ако е нов внос, поне толкова легна моя аутбек от Швейцария 2010 г, даже бях писал тема по въпроса кое как и колко.

намерих си масрафа
Цитат:
Понеже бъдещи колеги питат колко би им струвало след като си закупят от някъде извън България па дори и нов внос Субару Аутбек таксите и консумативите аз като новоизлюпен член на форума ще им разкажа , цифрите са закръглени до 5-10лв за да не изпадаме в дребнавост , но всеки ще добие представа какво му предстои да плаща.
почвам хронологично:
ХХХХ франка- цена на колата в Швейцария.
1200лв.- път до бг с платформа.
520лв. -мито+ДДС за фактура от 1000франка, но ако е от ЕС това отпада.
165лв -екотакса в КАТ .
70лв.-номера и друго КАТ.
400лв.-всички филтри+масла за двигател и скорости+един маншон на каре+труд.
140лв кабели.
300лв. предни и задни накладки и задни дискове+труд
900лв, демпферен маховик, втора ръка+комплект съединител+труд
650лв.ремъци и ролки +труд
100лв. аларма
870лв. каско+гражданска/това е на вноски слава богу/+75маркиране
200лв козметика /пране на колата и пастиране, може и без това/
70лв. трети стоп
40лв-свещи.
260лв. предни и задни биелетки и предни тампони на стаб.щанга.+труд

Не твърдя че съм взел най добрите цени , мисля че са прилични къде има отстъпки , къде си ме чаластреха през кръста, ма да се спестят 100лв пряко сили от маслата примерно и филтрите.

Някои неща като демфера разбира се при друг няма да се сменят , или кабелите или свещите, но това всеки сами си го избира аз си избрах колата да ми е сервизирана на 100%.

Говоря за скорости, не за автомат , маслото в мотора е Мотул 10-40 незнам кво си 4,5 л събира , а в скоростите и диференциала е Мотул пак някакъв си , Арту-диту /Дани/ знае какво сипва там защото си прибра остатъка :lol: иначе и там събира към 4,200-4,300.
Филтъра за бензина е 90лв., масления -15лв, за климатика 35лв а въздушния не помня ма май към 30лв ми се върти в главата.
Идеята на темата е, че каквото и да правиш и да сучеш след като вземаш Аутбек олекваш с около 2 000лв. ако искаш наистина да си сервизирал всичко , да и направиш каско и да ти е спокойно.

Второто субару нарочно си го избрах и взех от човек от форума с много по малки забележки и беше по-добрия избор от първото.

Пон Юли 07, 2014 3:12 pm
Върнете се в началото
Профил
Темата е заключена, не можете да променяте постове.