Правила за пускане на обяви в раздела
Тук е автоматичен и ръчен архив на стари обяви!
|
Страница 1 от 1
|
|
| Автор |
Съобщение |
|
dimitrov2000
|

Както казват хората: На всяко нещо му идва края... С голяма мъка трябва да обявя, че си продавам МОЯ SVX! Наблягам на местоимението, защото смея да твърдя, че това е един от най-запазените екземпляри на пътя, независимо по коя географска ширина. Колата е внесена от Швейцария преди 3 години на 147 000 км, с пълна сервизна история и е в напълно оригинален вид. Безупречно техническо състояние, без сменени или ремонтирани агрегати. Поддържана е само от мен и Любо в Люлин, като направените модификации са задължителните /и не толкова/ за модела, както ще опиша по-долу... Колата има дребни външни забележки, видимо от снимките. Отстраних ги изцяло преди месец и два дни след това се появиха пак. Отказах се от козметика тотално, дано отиде при някой, който не паркира сред идиоти...
Всички консумативи са сменени сега - филтри, масла /двигател и скоростна кутия/, спирачна течност, антифриз. Нови гуми. Смяна на ангренаж след 40 000 км.
Технически данни:
Марка: Subaru SVX Година: 1997 Пробег: 158 000 км Двигател: 3300 сс Мощност: 230 кс Трансмисия: 4AWD /4EAT/ Разход: 15л/100 км /градско/ и 9.5л/100км /магистрала при 140км/ч/ Годишен данък /София/: 247лв.
Комфорт:
автопилот, климатроник, кожен салон, ел.стъкла, ел.огледала, ел.седалка /водач/, подгряване на седалки и странични огледала, функция "комфорт" за 4-те стъкла, ел. люк.
Сигурност:
4x4, ABS, Airbag /водач и пътник/, фарове за мъгла, парктроник, центр. заключване, аларма с пейджър /1 км обхват/, имобилайзер с отделен чип, камера за задно виждане, серво на волана с променливо усилие в зависимост от скоростта на движение.
Ремонти:
Без нужда сменени биелетки с оригинални, при покупката /преди 3 години и 10000км./ Пукнат ламаринен диск, който захваща турбината на скоростната кутия към маховика. Сменен с усилен от Outback Н6. Сменени всички маркучи на вакумите на двигателя /около и под смукателните колектори/.
Модификации:
1. Допълнителен Heavy Duty охладител за скоростната кутия. 2. Т.нар. "алтернатор мод", за облекчаване работата на алтернатора и осигуряване на дълга и безпроблемна експлоатация. 3. Медия плеър Alpine /iPod, USB Flash/ с Bluetooth модул за телефон. Телефона се управлява изцяло от устройството.Оригиналното радио и 12 Disc CD Changer са налични, като последния не е демонтиран. 4. Камера за задно виждане в рамката на задния номер и дисплей в огледалото. 5. Зарядно MiniUSB за таблет/мобилен телефон в жабката 2A. 6. Парктроник със звукова индикация. 7. Автоматични дневни светлини, отделно от късите и дългите. 8. Цялата вътрешна подсветка е на плазма и светодиоди. 9. Блок за контрол на светлините. /Сигнализира за изгоряла външна светлина, дневни, къси, дълги, стопове/ 10. Блок за контрол на течности. /Нива на антифриз и течност за чистачките/
Цена: 7 950 лв.
Телефон: 0888 722542 - Венелин Димитров
|
|
Последна промяна dimitrov2000 на Съб Ное 08, 2014 7:21 pm, променена общо 5 пъти
|
|
| Съб Ное 08, 2014 7:10 pm |
|
|
|
dimitrov2000
|
|
| Съб Ное 08, 2014 7:12 pm |
|
|
|
sniper
Регистриран на: Нед Дек 18, 2011 2:06 pm Постове: 96 Местоположение: Враца
Телефон: 0884522179
Рейтинг: 35
|

Айдееее, стана тя каквато стана. Извинявам се за офтопика, ама няма как да се сдържа. Ако сте ме чели в темата за SVX-а споменавам, че искам такава кола и по-специално съм се ориентирал към определена кола, е точно това е КОЛАТА.
И най-вероятно я изтървах, все пак плановете ми за нея бяха за след година-две. Дано да попадне в добри ръце.
Аз лично бих се доверил на едни 100% за тази кола. Не друго, просто собственика успя да ме убеди след два разговора по телефона, единия около 40 минути, другия малко повече и начина по който говореше за колите си, ме наведе на мисъл, че този човек си обича колите и знае как да се грижи за тях и то говорихме за Легаси-то, което беше продал преди броени дни, SVX-а само го споменахме. Тогава си казах, че този мъж говори за колите си също като мен и дори се учудих, че още има хора които не смятат, че колата е тон и половина желязо за предвижване от точка А до точка Б. С болка в сърцето казвам, успех с продажбата. Ако някой иска този модел, това е колата. Поздрави!
|
|
|
|
| Съб Ное 08, 2014 8:57 pm |
|
|
|
kalata14
Регистриран на: Пет Мар 07, 2008 10:30 pm Постове: 110 Местоположение: PLOVDIV
Автомобил: Legacy16v turbo20
Рейтинг: 0
|
Здравейте винаги съм мечтал за такава кола ,много изпипан автомобил японците много са си поиграли ,само човек който обич марката може да оцени автомобила ,надявам се някой ден да си взема такъв автомобил , но за момента не мие възможно .Съжалявам човека който го продава ,не знам каква е причината но ще се радвам за новият собственик 
_________________ LEGACY 16V TURBO
|
|
|
|
| Вто Ное 11, 2014 8:37 am |
|
|
|
dimitrov2000
|
|