Правила за пускане на обяви в раздела

Тук е автоматичен и ръчен архив на стари обяви!

Темата е заключена, не можете да променяте постове.
 Продавам Outback 3,0 2005г. 
Автор Съобщение

Постове: 21
Автомобил: Outback 3,6 AT 2010
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Привет!

Сменям досегашния си Outback с нов и обявявам стария за продажба. Става въпрос за H6, първа регистрация 2005г., внесен за мен от Германия преди 4 г. Пробегът е около 220 000 км, автомобилът е каран само на бензин и с изключение на първите 2-3 месеца е поддържан редовно само при Миро във Варна. Има валиден ГТП до 2016г., ГО и каско до 7 юли 2015г. В момента се намира в сервиза на Миро, Варна. Дребни, но полезни подобрения: сменена музика от фейслифтовия модел (чете MP3), теглич, гумени стелки и леген в багажника, затъмнени задни стъкла, bluetooth с-ма за телефон, аларма с командване от оригиналния ключ. До смяна на масло на двигател остават около 5000 км., (за останалите масла не помня кога точно беше последната смяна, но мисля, че е време да се сменят), предни дискове и накладки сменени преди 5000 км, задни накладки сменени преди 15 000 км., летни гуми Michelin във втория си сезон. Има някаква повреда в шибидаха, има дребни козметични забележки по табло и шофьорска седалка. Цената е твърда и е 11 000 лв. Допреди няколко дни това беше ежедневният ми автомобил, причината за продажба е, че вече се сдобих с Outback 3,6.
За контакти тел. ми е 0887859567, ако не мога да отговоря (поради естеството на работата ми), моля пишете sms. Автомобилът е наличен за оглед при Миро във Варна, можете да се свържете и с него.

Понеже не успях да намаля размера на снимките пускам линк към обявата в mobile.bg:

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=9vbzcx

Вто Юни 16, 2015 7:11 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Автомобилът е капариран до края на следващата работна седмица.

Сря Юни 17, 2015 3:01 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Продаден! Честито на новия собственик, дано му доставя удоволствие! Моля модераторите да изтрият/преместят темата, ако сметнат за необходимо! Благодаря!

Вто Юни 23, 2015 6:49 pm
Върнете се в началото
Профил
Темата е заключена, не можете да променяте постове.