Правила за пускане на обяви в раздела
Тук е автоматичен и ръчен архив на стари обяви!
|
Страница 1 от 1
|
|
Forester, първо поколение - 2.0 с турбо или без
| Автор |
Съобщение |
|
loxs
Автомобил: Lexus RX400h
Рейтинг: 0
|

Търся добра кола. Гледана, запазена, с много екстри. Нямам нищо против да си платя подобаващо. Не търся евтини оферти. Колата е за родителите ми и не искам те да имат проблеми с нея.
Какви неща ще ме откажат да купя колата, без да я гледам изобщо:
1. Ако е внесена преди по-малко от 1-2 години 2. Ако е изменена от оригиналния и вид. Единственото нещо, което е ОК, е (много) добра газова уредба. Не искам чипове или друг тунинг, сменяна дирекция и т.н. Не искам десен волан.
Моля, нека не ми пишат автокъщи
Какво очаквам от Вас като продавач:
1. Пълна история на колата (или поне до колкото Вие знаете). От къде е купена, как и т.н. 2. Пълен списък на неща които са сменени по колата. Включително какви масла са слагани, кога и т.н. Къде е поддържана колата, какви проблеми е имала, какви проблеми има в момента. Знам че няма перфектни коли на такава възраст и очаквам да има поне малки проблеми. Моля, бъдете откровени. 3. Снимки. Особено на проблемните места. 4. Да сте ОК за тест драйв, както и проверка в сервизи по мой избор. Вероятно ще предпочета кола от София
Много голямо предимство ще е ако имате добра форумна репутация и особено ако мога да проследя във форума какво се е случвало с колата Ви.
Не очаквайте от мен да се пазаря за цената. Не искам да набутам предния собственик. Знам как се поддържа кола с мерак и знам колко пари струва това.
|
|
|
|
| Нед Мар 22, 2015 10:52 am |
|
|
|
demoman
Регистриран на: Съб Сеп 29, 2012 2:24 pm Постове: 704 Местоположение: Пловдив
Автомобил: WRX '02 & 2.0X '04
Рейтинг: 177   
|
Изясни ли дали искаш с турбо или без - разликата е от тук до небето във всяко отношение (поддръжка, разход, динамика и т.н.). Ако се търси основно лесна експлоатация, то тогава изборът е атмосферен мотор. 
|
|
|
|
| Нед Мар 22, 2015 11:53 am |
|
|
|
loxs
Автомобил: Lexus RX400h
|
|
Знам че има голяма разлика, но и двете ни устройват. Много по-голямо значение има състоянието на конкретния автомобил.
|
|
|
|
| Нед Мар 22, 2015 11:56 am |
|
|
|
4enio
Автомобил: Subaru Forester
Телефон: 0895916130
|
|
колега имам форестър за продан ако те интересува пиши ми на лично за информация.
|
|
|
|
| Пон Мар 30, 2015 11:45 pm |
|
|
|
keny
Автомобил: subaru legacy
Телефон: 0878845073
|

имам 2бр. от по стария 20s turbo-черна на 16-ки джанти доста запазена и разбира се автомат....и 2.0XT новия феис 2004г. автомат кожа и тн .....от швейцария са loxs написа: Търся добра кола. Гледана, запазена, с много екстри. Нямам нищо против да си платя подобаващо. Не търся евтини оферти. Колата е за родителите ми и не искам те да имат проблеми с нея.
Какви неща ще ме откажат да купя колата, без да я гледам изобщо:
1. Ако е внесена преди по-малко от 1-2 години 2. Ако е изменена от оригиналния и вид. Единственото нещо, което е ОК, е (много) добра газова уредба. Не искам чипове или друг тунинг, сменяна дирекция и т.н. Не искам десен волан.
Моля, нека не ми пишат автокъщи
Какво очаквам от Вас като продавач:
1. Пълна история на колата (или поне до колкото Вие знаете). От къде е купена, как и т.н. 2. Пълен списък на неща които са сменени по колата. Включително какви масла са слагани, кога и т.н. Къде е поддържана колата, какви проблеми е имала, какви проблеми има в момента. Знам че няма перфектни коли на такава възраст и очаквам да има поне малки проблеми. Моля, бъдете откровени. 3. Снимки. Особено на проблемните места. 4. Да сте ОК за тест драйв, както и проверка в сервизи по мой избор. Вероятно ще предпочета кола от София
Много голямо предимство ще е ако имате добра форумна репутация и особено ако мога да проследя във форума какво се е случвало с колата Ви.
Не очаквайте от мен да се пазаря за цената. Не искам да набутам предния собственик. Знам как се поддържа кола с мерак и знам колко пари струва това.
|
|
|
|
| Сря Апр 08, 2015 8:32 am |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|