Правила за пускане на обяви в раздела

Тук е автоматичен и ръчен архив на стари обяви!

Темата е заключена, не можете да променяте постове.
 Forester, първо поколение - 2.0 с турбо или без 
Автор Съобщение

Постове: 26
Автомобил: Lexus RX400h
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Търся добра кола. Гледана, запазена, с много екстри. Нямам нищо против да си платя подобаващо. Не търся евтини оферти.
Колата е за родителите ми и не искам те да имат проблеми с нея.

Какви неща ще ме откажат да купя колата, без да я гледам изобщо:

1. Ако е внесена преди по-малко от 1-2 години
2. Ако е изменена от оригиналния и вид. Единственото нещо, което е ОК, е (много) добра газова уредба. Не искам чипове или друг тунинг, сменяна дирекция и т.н. Не искам десен волан.

Моля, нека не ми пишат автокъщи

Какво очаквам от Вас като продавач:

1. Пълна история на колата (или поне до колкото Вие знаете). От къде е купена, как и т.н.
2. Пълен списък на неща които са сменени по колата. Включително какви масла са слагани, кога и т.н. Къде е поддържана колата, какви проблеми е имала, какви проблеми има в момента. Знам че няма перфектни коли на такава възраст и очаквам да има поне малки проблеми. Моля, бъдете откровени.
3. Снимки. Особено на проблемните места.
4. Да сте ОК за тест драйв, както и проверка в сервизи по мой избор. Вероятно ще предпочета кола от София

Много голямо предимство ще е ако имате добра форумна репутация и особено ако мога да проследя във форума какво се е случвало с колата Ви.

Не очаквайте от мен да се пазаря за цената. Не искам да набутам предния собственик. Знам как се поддържа кола с мерак и знам колко пари струва това.

Нед Мар 22, 2015 10:52 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 704
Автомобил: WRX '02 & 2.0X '04
Рейтинг: 177
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Изясни ли дали искаш с турбо или без - разликата е от тук до небето във всяко отношение (поддръжка, разход, динамика и т.н.).
Ако се търси основно лесна експлоатация, то тогава изборът е атмосферен мотор. :idea:

Нед Мар 22, 2015 11:53 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 26
Автомобил: Lexus RX400h
Нов фен
Отговори с цитат
Знам че има голяма разлика, но и двете ни устройват. Много по-голямо значение има състоянието на конкретния автомобил.

Нед Мар 22, 2015 11:56 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 17
Автомобил: Subaru Forester
Телефон: 0895916130
Нов фен
Отговори с цитат
колега имам форестър за продан ако те интересува пиши ми на лично за информация.

Пон Мар 30, 2015 11:45 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 10
Автомобил: subaru legacy
Телефон: 0878845073
Нов фен
Отговори с цитат
имам 2бр. от по стария 20s turbo-черна на 16-ки джанти доста запазена и разбира се автомат....и 2.0XT новия феис 2004г. автомат кожа и тн .....от швейцария са
loxs написа:
Търся добра кола. Гледана, запазена, с много екстри. Нямам нищо против да си платя подобаващо. Не търся евтини оферти.
Колата е за родителите ми и не искам те да имат проблеми с нея.

Какви неща ще ме откажат да купя колата, без да я гледам изобщо:

1. Ако е внесена преди по-малко от 1-2 години
2. Ако е изменена от оригиналния и вид. Единственото нещо, което е ОК, е (много) добра газова уредба. Не искам чипове или друг тунинг, сменяна дирекция и т.н. Не искам десен волан.

Моля, нека не ми пишат автокъщи

Какво очаквам от Вас като продавач:

1. Пълна история на колата (или поне до колкото Вие знаете). От къде е купена, как и т.н.
2. Пълен списък на неща които са сменени по колата. Включително какви масла са слагани, кога и т.н. Къде е поддържана колата, какви проблеми е имала, какви проблеми има в момента. Знам че няма перфектни коли на такава възраст и очаквам да има поне малки проблеми. Моля, бъдете откровени.
3. Снимки. Особено на проблемните места.
4. Да сте ОК за тест драйв, както и проверка в сервизи по мой избор. Вероятно ще предпочета кола от София

Много голямо предимство ще е ако имате добра форумна репутация и особено ако мога да проследя във форума какво се е случвало с колата Ви.

Не очаквайте от мен да се пазаря за цената. Не искам да набутам предния собственик. Знам как се поддържа кола с мерак и знам колко пари струва това.

Сря Апр 08, 2015 8:32 am
Върнете се в началото
Профил
Темата е заключена, не можете да променяте постове.