Правила за пускане на обяви в раздела
Тук е автоматичен и ръчен архив на стари обяви!
|
Страница 1 от 2
|
стр 1, 2 > |
Subaru Impreza 1999 WRX V5
| Автор |
Съобщение |
|
vizor
|

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... 4098140488Това е линка с обявата. Subaru Impreza WRX Цена 6 500 лв. Дата на производство януари 1999 г. Тип двигател Бензинов Мощност 218 к.с. Скоростна кутия Ръчна Категория Седан Пробег 137800 км Цвят Зелен Безопасност • Антиблокираща система • Въздушни възглавници - Предни Други • 4x4 • Бартер • Напълно обслужен • С регистрация • Тунинг Екстериор • 4(5) Врати • Лети джанти • Металик • Спойлери • Халогенни фарове Защита • Аларма • Имобилайзер • Централно заключване Комфорт • Ел. Огледала • Ел. Стъкла • Климатик • Серво усилвател на волана • Система за измиване на фаровете • Система за контрол на скоростта (автопилот) • Стерео уредба Колата е напълно обслужена преди 20к километра. Сменени са масла, филтри, биелетки, алуминиеви носачи, обслужени спирачни апарати с оригинален комплект. Допълнително има uppipe, downpipe (JP performance), prodrive крайно гърне, boost controller, newage intercooler. Към колата давам двата метални носача барабар с тампоните, sti компютър, td05-16g (които си ги мъкна в багажника от няколко месеца и все ме мързи да ги сложа - може да се даде и без тях по желание на клиента). Оригинална Impreza V5. Има тук-таме външни забележки от дами на паркинги. Всичко останало на телефона. Тестовите пилоти могат да идват със сромната сума описана в обявата и да карат колкото поискат след предаването им и подписването на договора за покупко-продажба при нотариус. Тъй.. тва е инфото от мобилето. Като цяло по мненията ми във форума можете да разберете какви проблеми е имала колата. Бих я показал на всеки във всеки сервиз. Нямам какво да крия особено за тази цена. Цената без тд05-цата и компа е 6000лв. Зависи кой как се пазари може и да и свали някоя кинта. Имам я от година и седем-осем месеца долу горе. Общо взето шукарийки съм сменял само. Бях психясал, че харчи масло от турбото и купих тд05-цата с STI-ския комп. След като сложих Ravenol по препоръка на няколко колеги от форума (включително Vmax и Алекс) и по препоръка на Тенчо един флъш.. турбото си седи и прашасва в багажника. Не го докосва. Няма смисъл да ми пишете за него вече имам 10-тина кандидати за него. Много готин автомобил е, но за жалост вече не мога да го карам. Закъсах го малко с лявото коляно след толкова години футбол и това е резултата. Следващата ще е Форестър автомат. Приема се бартер за такъв. 2003-2005 търся 2.0XT и нищо по-различно. Доплащам колкото се разберем. Има си проблеми както всеки един автомобил и бих ги представил с най-голямо удоволствие на всеки един потенциален клиент, който дойде да я види. Телефона от обявата е актуален и редовно посещавам форума, но все пак ще го напиша за правилата. 0899 едно 9155 шест - Иво или на Л.С. Моля модераторите следващия път, когато ми изтрият обява поне да напишат, че са го направили и кое точно е било проблема.
|
|
|
|
| Съб Дек 19, 2015 7:13 pm |
|
|
|
Vmax
|
Седан - красавец Голяма рядкост са. Вземи та го снимай малко по-добре - заслужава да се покаже в пълен блясък.
|
|
|
|
| Съб Дек 19, 2015 7:24 pm |
|
|
|
vizor
|
|
Имам страхотни снимки, но е със старите джанти, а продадох DSLR-а. Mirrorless-а ме дразни зверски. Ще наснимам по-добре тези дни. Мене ме е срам, че вътре е страшен бардак, а до днес нямах грам време дори да се усмихна, камо ли да мисля за колата. Ще я накурвя тези дни и ще я наснимам. Да се надяваме, че ще станат готяни.
За тази цена се надявам да нямам време да стигна до по-хубави снимки. С обръщан волан е, защото UK2000 са само с десен. Някой изключително некомпетентен го е правил, но успях да отстраня голяма част от проблемите, които имаше. Исках да я възстановя максимално до това, което е била оригинална. Разкарах и кристалните габарити depo и сложих оригинални такива. Пазил съм я много и до сега не съм имал грижи с нея. Ако не се продаде до няколко дни ще и направя качествени снимки, обещавам.
|
|
|
|
| Съб Дек 19, 2015 7:29 pm |
|
|
|
bozzerreaneux
Автомобил: Outback '10 2.5CVT,Outback '02 H6
Рейтинг: 252     
|
|
Иво е точен, доста разбира и съм сигурен, че и колата е в подобаващо състояние. Жалко, че се разделяш с нея поради такива обстоятелства.
Успех с продажбата и бързо и трайно оздравяване!
|
|
|
|
| Съб Дек 19, 2015 8:52 pm |
|
|
|
vizor
|
|
Благодаря за хубавите думи. Стегнах колкото можах. За нататък не ми остана време. На никой нищо няма да му бъде спестено, което за мен е най-добрия вариант. Продавам кола така, както аз искам да я купя.
|
|
7
|
|
| Съб Дек 19, 2015 8:57 pm |
|
|
|
vizor
|
|
Поради текущото запалване на телефона ми искам да кажа, че няма да я дам на някой 18 годишен, който ще нападне първия стълб който му се изпречи насреща. Сериозно говоря колкото и смешно да ви звучи. Искам да я кара човек, който поне някога е карал кола с по-голяма мощност от 75 коня и няма смисъл изобщо да се разкарвате да я гледате. Това не е кола за току-що взели книжки. Върти се като пумпал особено на мокро и сняг. Та моля обърнете се към други форуми за някое дизелово голфче в този случай.
На една от предишните коли, които бяха със сравнително голям запас от сила ми върнаха номерата 2 дни след прехвърлянето и и снимка на огънат стълб.
Не искам някой да ми тежи на съвестта после.
|
|
|
|
| Пон Дек 21, 2015 1:11 pm |
|
|
|
snable
Регистриран на: Чет Фев 23, 2012 9:18 am Постове: 229 Местоположение: Sofia
Автомобил: outback 2.5 '00
Рейтинг: 17
|
|
Колата е страшна! Личи си, че е поддържана и пазена.
Ако не е тайна - какво ти има на крака. Менискус, кръстни?
|
|
|
|
| Пон Дек 21, 2015 4:06 pm |
|
|
|
vizor
|
Ще разбера скоро. Май проблеми с мускулите като цяло или по-точно с четириглавия. Болките са там, където се захваща под капачката. За жалост от многото работа нямах възможност да отида, но и това ще се промени скоро като гледам, защото вече ми запалиха телефона за колата. Май наистина съм я пуснал на доста ниска цена  Нищо де! Някой ще си направи готин подарък за коледа.
|
|
|
|
| Пон Дек 21, 2015 4:29 pm |
|
|
|
lostm1nd
Регистриран на: Съб Дек 12, 2015 10:40 am Постове: 26 Местоположение: София
Автомобил: 2008 Outback H6
Рейтинг: 22
|
vizor написа: Поради текущото запалване на телефона ми искам да кажа, че няма да я дам на някой 18 годишен, който ще нападне първия стълб който му се изпречи насреща. Сериозно говоря колкото и смешно да ви звучи. Искам да я кара човек, който поне някога е карал кола с по-голяма мощност от 75 коня и няма смисъл изобщо да се разкарвате да я гледате. Това не е кола за току-що взели книжки. Върти се като пумпал особено на мокро и сняг. Та моля обърнете се към други форуми за някое дизелово голфче в този случай.
На една от предишните коли, които бяха със сравнително голям запас от сила ми върнаха номерата 2 дни след прехвърлянето и и снимка на огънат стълб.
Не искам някой да ми тежи на съвестта после. Малко не по темата но, похвали за написаното. Явно сте доста по-съобразителен от разни бащи, които купуват Х5 на синовете си като вземат книжка, а последици с кола 300+ коня как да няма - от един доста скорошен случай е това, в който има и смъртен случай.
|
|
|
|
| Пон Дек 21, 2015 9:24 pm |
|
|
|
vizor
|

Днес ми се обадиха двама, които в момента карат много под 100 коньови коли и искат да се качат на това. Аз слязох от 350 коня ауди и пак не ми беше много лесно заради различното 4х4 и различното държание на колата. Още първия ден се завъртях заради ранния бууст, а си мислех, че мога да карам точно такъв тип коли. Много хора искат да идват да карат също. Няма проблеми да кара, но трябва да дойде с 6500 и лична карта, която да остави при мене, защото ако не се върне до половин час да знам кой да търсят после. Не искам някой да ми тежи на съвестта, защото съм виждал какво става. Нямам нито зор нито нищо да я продавам особено следващия месец. Ако трябва ще взема на заем и пак ще си взема това, което съм решил докато не дойде нормален купувач.
Когато продавах аудито дойде едно момче с баща си дори и ме помоли да му дам да кара. След като я изгаси 5 пъти (заради керамиката) и още 3-4 пъти се опита да строши скоростите го накарах да слезе. Добре, че куатрото има отвратително здрави скорости. Само ми беше жал за керамиката. След това два часа се опитвах да обясня на баща му как така е станала тая кола толкова коне и колко много харчи. Още един час отделих за обяснение как може да се сложи газово на megasquirt-а. Просто не искам да си губя времето с глупости. Също и не искам да гледам новините с някой убит с моята кола.
Трябва да разберат, че колата е за хора, които разбират и знаят какво купуват, а цената е достатъчно ниска.
Радвам се, че мислите така, но всичко, което съм написал е от предишен опит с продаване на коли.
|
|
15
|
|
| Пон Дек 21, 2015 9:57 pm |
|
|
|
Radomit
Регистриран на: Пон Юни 12, 2006 9:44 am Постове: 220 Местоположение: Sofia Рейтинг: 78 
|
да не сгънаха старата А6??? за цената ти си знаеш .. ама на тези пари .. няма как да не те налазят младежите П.С. .. преди години и аз си бях "повярвал" .. и направих 2 дни 95% градско с една такава .. и ми мина 
_________________ Subaru Forester 2.5XT '05 Subaru Forester 2.0 '06 - продаден Subaru Outback 2.5 '09 Honda CBF 1000 '06 - продава се Triumph Tiger 800 XCX '19
|
|
|
|
| Вто Дек 22, 2015 7:19 am |
|
|
|
vizor
|
Не А4-ката издържа, но Полото турбо ми върнаха номерата и бууст контролера 
|
|
|
|
| Вто Дек 22, 2015 12:49 pm |
|
|
|
joker_brand
Регистриран на: Нед Фев 06, 2011 6:21 pm Постове: 438 Местоположение: +818
Автомобил: The power of dreams ....
Рейтинг: 90  
|
vizor написа: Не А4-ката издържа, но Полото турбо ми върнаха номерата и бууст контролера  Ех, тези бъри авудитa п.п успех с колата, бижу е 
|
|
|
|
| Вто Дек 22, 2015 7:20 pm |
|
|
|
vizor
|
joker_brand написа: vizor написа: Не А4-ката издържа, но Полото турбо ми върнаха номерата и бууст контролера  Ех, тези бъри авудитa п.п успех с колата, бижу е  Благодаря! Още е с твоя дебитомер Един ден след като я купих и изгоря дебитомера та колегата даде неговия до колкото помня и още си карам с него! Жив и здрав да е! Никакви грижи нямам.
|
|
13
|
|
| Вто Дек 22, 2015 8:35 pm |
|
|
|
vizor
|
|
| Сря Дек 23, 2015 10:59 pm |
|
|
|
nikpl
Регистриран на: Пон Окт 19, 2015 11:15 am Постове: 111 Местоположение: София
Автомобил: XV 2.0D, H6 2002, LPG
Рейтинг: 30
|
|
| Сря Дек 23, 2015 11:29 pm |
|
|
|
snable
Регистриран на: Чет Фев 23, 2012 9:18 am Постове: 229 Местоположение: Sofia
Автомобил: outback 2.5 '00
Рейтинг: 17
|
vizor написа: Ще разбера скоро. Май проблеми с мускулите като цяло или по-точно с четириглавия. Болките са там, където се захваща под капачката. За жалост от многото работа нямах възможност да отида, но и това ще се промени скоро като гледам, защото вече ми запалиха телефона за колата. Май наистина съм я пуснал на доста ниска цена  Нищо де! Някой ще си направи готин подарък за коледа. Пак не по-темата, но си е важно - четириглавия е мускула, който отслабва най-бързо точно на залавящите се места. Ако не се тренира известно време, много бързо отслабва и става по малък. Пиши лично ако искаш да те насоча към определени доктори - доста съм ги обиколил физиотерапии, рехабилитации и ЯМР, аз съм с хондропатия под капачката. Но от година тренирам интензивно, клякам с тежести и се подобрява! Весела Коледа
|
|
|
|
| Нед Дек 27, 2015 10:50 am |
|
|
|
vizor
|
И малко по-добри снимки. Сега вече мяза на нещо. След като днеска неопитен шофьор ми запали съединителя давам да се кара ЕДИНСТВЕНО по моя преценка! Не мисля да харча повече пари за разходки на деца. Прикачени файлове:
1.jpg [ 74.42 KiB | Прегледано 1061 пъти ]
Прикачени файлове:
2.jpg [ 82.17 KiB | Прегледано 1061 пъти ]
Прикачени файлове:
3.jpg [ 81.9 KiB | Прегледано 1061 пъти ]
Прикачени файлове:
4.jpg [ 80.77 KiB | Прегледано 1061 пъти ]
Има нова цена на колата - 6000 (5800лв за колеги регистрирани във форума) - без турбото и ECU-то.
|
|
|
|
| Нед Дек 27, 2015 7:19 pm |
|
|
|
vizor
|
Колата е капарирана от младо момче, което прецених, че няма да се самоубие  Надявам се да и се радва като я вземе и да я гледа като мен.
|
|
|
|
| Чет Дек 31, 2015 2:24 pm |
|
|
|
active
Автомобил: Subaru Legacy Outback
Рейтинг: 0
|