След като написах горния коментар получих обаждания от Дидо ,който ме заплаши ,че ако до 10 минути не махна по горния коментар ще дойде до София , ще ме намериq да не съм се притеснявал и ще си вземе колата защото това което съм написал са били глупости.И как ако бил по-близо щял да е дошъл и я взел вече.
Как ако знаел какъв съм дришльо нямало да ми продаде колата и как щял да и вземе повече пари ако я разпродаде на части - което със сигурност е така - не споря.Аз от своя страна казах ,че съм бил максимално коректен което вярвам ,че е така.
Също така каза ,че никъде в тази тема не се разбирало ,че компютърът е на колата, той бил снимал просто компютъра.
Казах му ,че и в cars.bg пише ,че електрониката е Zero Sports. ,но той ми каза да не гледам cars.bg
Ето снимка от cars.bg :

Дидо, само искам да ти кажа ,че не можеш да си я вземеш без да престъпиш действащото законодателство в Република България и да понесеш съответните последствия от това.
Още по-малко оценявам бабаитския подход към мен и заплахите като цяло.
Вярвам ,че единственото уместно действие и полезен ход от твоя страна е да се извиниш за поведението си и да признаеш ,че си бил некоректен което е очевидно за всички и вярвам ,че ти също го осъзнаваш.
Компютъра не ти го искам , и не съм ти го поисквал, дръж си го.
Остани със здраве!