Здравейте колеги,
Продавам Subaru Legacy призведено края на 99 година, GX, 2,5 мотор, 156 к.с. с гозов инжекцион. Досега съм сменил няколко Форита и импрези, имах голям мерак да се пробвам с Легаси, взех я на скоро и започнах с обслужване по мотора и газовото както е описано по-долу. Всичко което съм описал е правено в сервизи. Колата вози комфортно и всичко вътре си е луксозно с много екстри, всички от които работят.
Колата се ползва всеки ден, но въртим предимно градско и не ни е удобна, предпочитам форестър или импреза защато са по-къси.
По колата има платен данък, гражданска, преглед до октомври 2017, винетка. Газов инжекцион с бутилка на мястото на резервната гума(монтирано при предния собственик преди около 4 години, но е карана малко около 10к км), климатик работещ, подгрев на седалки, огледала, предно и задно стъкло, cruise, теглич. Мотора няма чукане и тракане и при студено палене, сменени ангренаж, масло, уплътнения на капаците на клапаните, свещи, кабели и регулирани клапани, накладки, нови газови инжектори и филтри. Има ръжди единствено по задните вежди, няма никакви ръжди отдолу по купето и по моста. Работи нормално на бензин и газ. Здраво окачване на амортисьори и пружини, не е въздушно. Оригални 16 ки джанти на Субару. Има теч от семеринга между мотора и ск кутия. Хидравликата на място се чува някакво виене като въртиш волана. Като цяло има някои неща да се правят, но пък и цената е доста намалена и който я вземе може да си прави нещата както намери за добре и да е сигурен какво е направил, а не като на много автомобили, които се продават уж перфектни и всичко сменено на цени над 4к а после се оказва че има нужда от още неща за правене.
пускам линк към обявата заради снимките
http://www.cars.bg/c1864620цената е 2800 лв и търпи минимален коментар
Ако на някой колега му е отесняла импрезата или форестъра съм склонен на бартер
автомобила се намира във Варна
тел о8961о7191