Капачките са правени от приятел, тъй като исках на моя бек да си сложа ксенон, без да си разпробивам оригиналните капачки. От здрава АБС пластмаса са, но ринга, където евенуално ще минава уплътнението на ксенона, е изтънен. След 10-на проби, докато пасне капакът плътно към фара, решихме да променим външния дизайн, основно заради по-лесния монтаж/демонтаж. Резбата е на 100 % идентична с оригиналната капачка.
Цена - 35лв за 2 броя. Намират се в София, Дружба 2 или с куриер. Иво 0899374433
Вто Яну 31, 2017 1:19 pm
redplane
Регистриран на: Чет Юни 11, 2015 6:05 am Постове: 44 Местоположение: Варна
Автомобил: Subaru Legacy 3.0R MY06
Рейтинг: 48
решихме да променим външния дизайн, основно заради по-лесния монтаж/демонтаж.
Колега, ако не те затруднява, би ли ми изпратил 3D модел на променения дизайн? Личи си, че са правени на 3D принтер и няма начин да нямаш модел. Аз също обмислям да сложа ксенон, та като идея, а и разполагам с 3D принтер и мога сам да си ги принтна.
Здравей, един приятел ги прави, защото аз не разбирам грам от това и се съмнявам да си даде модела. Пред мен го начерта за 30 мин, но после изкарахме още бройки преди да пасне идеално, защото имаше разни дреболии за доизкусуряване
Захватът, диаметърът, височината са същи. Само ушите липсват и е променена външната форма след широкия ринг + изтънената пластмаса заради уплътнението на ксенона
Sent from my D5803 using Tapatalk
Чет Фев 02, 2017 6:48 pm
Vami
Регистриран на: Сря Юни 11, 2014 6:36 pm Постове: 955 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Outback, MT
Рейтинг: 443