Абсолютно съм съгласен с вас! Идеята е, че Любо няма в момента такъв а и не ми е спешен според него до към 10 000км ще се сменя съединител и идеята ми е да съм намерил/купил маховика и после заедно с нов съединител да се смени всичко. Иначе масла и прочее ролки и помпи и ремъци ги смених и всичко си е ок, просто Любо ме предупреди за съединителя да не ме изненада и да остана без кола в някой кофти момент (Мърфи е "долен ляв педал" както всичко знаем

). Затова искам всичко да е налично и да си изчака момента и когато той дойде само да му я закарам и в рамките на няколко дни проблема да е решен. Още повече, като е диагностициран проблема, предпочитам да съм подготвен и времево и финансово отрано за да не ми идва нанагорно в най-неподходящия момент (не, че има подходящ момент да ти се счупи съединителя де

) Хубавото е, че в двигателя има още много живот и след съединителя дъъълго време няма да има скъпи ремонти...освен ако не направя някоя простотия де

Като стана въпрос - от къде може да се поръча нов твърд маховик и колко +- излиза (ориентировъчно)?