Правила за пускане на обяви в раздела

Тук е автоматичен и ръчен архив на стари обяви!

Темата е заключена, не можете да променяте постове.
 Купувам твърд маховик с болтовете за Аутбек 2005 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 36
Автомобил: Subaru OUTBACK 2005 2.5 MT
Рейтинг: 4
Нов фен
Отговори с цитат
Купувам твърд маховик с болтовете за Аутбек 2005 - Да НЕ Е от турбо!!! :idea: Съвместим е с маховик от събару от 1999 до 2009 (легаси, бек, форко, ако не се лъжа и от импреза...) Ще го монтирам при Любо и той ще се произнесе (по снимки) дали ще ми пасне преди сделката ;) :beer:

Пет Яну 13, 2017 12:55 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 310
Автомобил: subaru legaci 2.0 125
Телефон: 0887464945
Рейтинг: 35
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Колега твърдите(едномасовите)маховици не са ли до 1998г? Може и аз да греша но ще ми е от полза да разбера ако бъркам.

Съб Яну 14, 2017 11:41 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
Моята оригинално е с демпферен но може да се сложи твърд - а той е по-здрав и по - евтин. :beer: Относно годините това, което Любо ми каза е, че такива маховици мога да взема от коли от 1999 до 2009 (стига те да са с такъв де ;) ) :D

Вто Яну 17, 2017 2:17 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 955
Автомобил: Subaru Outback, MT
Рейтинг: 443
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега, какви са ти симптомите, та си се засилил да сменяш демпферния маховик? Моя подсвиркваше почти година, преди да почне да претриса при потегляне и чак тогава го смених. Ако си за смяна на съединител, то е добре да смениш и маховика, че не се знае колко живот има в него, а и съединителите са различни за демпферен и твърд маховик.

А и не вярвам Любо да няма такъв маховик, най-вероятно не си го питал. Също така нов твърд маховик не е кой знае колко скъп, друг е въпроса, че трябва да се чака.

Вто Яну 17, 2017 2:23 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 292
Автомобил: B12 Outback H6 2003
Рейтинг: 211
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Лошо колега pfenix. Наскоро взе колата и вече почнаха ремонтите. Дано да няма други ядове.
Аз съм 105% съгласен с колегата Vami. Ако можеш да отложиш ремонта го отложи. Колата ти е току що купена. Смени маслото(ако не си го сменил) и покарай 5-6000 да видиш дали няма да изкочат и други проблеми замаскирани с добавки. Ако изкочи още нещо(недай си боже) може да излезе по-икономически изгодно няколко неща да се ремонтират наведнъж.

Вто Яну 17, 2017 3:15 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 28
Автомобил: subaru legacy B13 2004 2.0 комби
Телефон: 0887367124
Рейтинг: 2
Нов фен
Отговори с цитат
Колега аз току що си смених съединителя и маховика от легаси 2004 2.0 138 коня смених и демфера с него защото не знам другия колко живот му остава а не ми се отваря пак като знам какъв труд е старият ми маховик е свободен не тресе няма луфтове Valeo e целият комплект което ме навява на мисълта че е сменян просто подменям всичко не ми се рискува защото пътувам и в чужбина ако ти върши работа ще се разберем на лични

Вто Яну 17, 2017 9:44 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
Абсолютно съм съгласен с вас! Идеята е, че Любо няма в момента такъв а и не ми е спешен според него до към 10 000км ще се сменя съединител и идеята ми е да съм намерил/купил маховика и после заедно с нов съединител да се смени всичко. Иначе масла и прочее ролки и помпи и ремъци ги смених и всичко си е ок, просто Любо ме предупреди за съединителя да не ме изненада и да остана без кола в някой кофти момент (Мърфи е "долен ляв педал" както всичко знаем :giggle: ). Затова искам всичко да е налично и да си изчака момента и когато той дойде само да му я закарам и в рамките на няколко дни проблема да е решен. Още повече, като е диагностициран проблема, предпочитам да съм подготвен и времево и финансово отрано за да не ми идва нанагорно в най-неподходящия момент (не, че има подходящ момент да ти се счупи съединителя де :D :D :D ) Хубавото е, че в двигателя има още много живот и след съединителя дъъълго време няма да има скъпи ремонти...освен ако не направя някоя простотия де :cool: :beer: Като стана въпрос - от къде може да се поръча нов твърд маховик и колко +- излиза (ориентировъчно)?

Чет Яну 19, 2017 12:35 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 1
Автомобил: Subaru Outback 2.5
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Колега, и аз съм на твоето дередже. Много ще ми помогнеш, ако споделиш до къде си стигнал с намирането на твърд маховик и какво ти е коствало.
Поздрави.

Чет Май 11, 2017 7:34 pm
Върнете се в началото
Профил
Темата е заключена, не можете да променяте постове.