Налага се да продам може би един от най-горските "беци" във форума. Всички знаете какви екстри и възможности има, няма да ги описвам.
Евентуално си струва да се спомене, че е с WRX джанти (доказано здрави) и гуми Toyo Observe GSi-5 и че има оригинално монтиран свалящ се теглич. Няма газова уредба и никога не е имала.
Недостатъци:
- леки тропанки по окачването, които ще бъдат оправени тази или другата седмица;
- леко подпиране с хлътнала ламарина отзад отляво, на паркинг, докато двигателят беше разглобен при Тенчо;
- традиционно напукан панел между стоповете;
- деруги от каране в гората, отстрани стои като матова след измиване;
- петно ръжда на заден ляв калник, други няма, отдолу е чиста;
- липсват капачката пред куката на предната броня и решетката на левия фар за мъгла (горски данък);
- леко увисване в левия край на предната броня, една планка трябва да се смени - също ще се оправи скоро;
- може би дюзите са за чистене, може би не - вижте последната снимка. Аз я карам така и нямам оплаквания.
Предимства:
+ пълен основен ремонт, правен при Тенчо, с описани всички сменени части и техните цени - общо ~5000 лв;
+ цялостно рециклиране на задните спирачни апарати - механична и химическа обработка, поцинковане, нови гумички, нови бутала;
+ нови спирачни дискове отпред и отзад, с нови накладки + тези на ръчната (общо ~1000 лв с рециклирането на задните апарати);
+ добавен VDC off бутон;
+ стоманена подкартерна ламарина;
+ "гледана" кола, при която не-козметичните проблеми се отстраняват своевременно.
Не съм го купувал с идеята да го продам толкова скоро след покупката (няма две години). След основния ремонт съм минал по-малко от 30 хил.км., в момента колата е на около 223000, които според Тенчо (на база външен вид и състояние на мотора) са "истински". Причината за продажбата е че станах стопанин на хижа, за чието обслужване не искам да мъча тази кола - "що си требе, оно си сака" - оглеждам се за Nissan Patrol, за който ми трябват пари.

На третата снимка се вижда хлътналото отзад отляво. На последната - рециклиран заден апарат със сменено всичко около него.
Снимки от ремонта на мотора:

Колата се намира в
района на София, всеки ден може да бъде видяна и в района на Златните мостове. Кара се редовно и за оглед няма да е проблем да се разберем да мина някъде, където би било удобно на всички.
Търсена цена: 8200 лв., т.е. плащате ремонтите, гумите и джантите и получавате колата подарък

Пазарлък при оглед е съвсем ОК.
Тел. 089 999 8775 , понеже съм забравил да го спомена
И тъй като сега мернах условието да се спомене произход - внос от Швейцария, първа регистрация тук от ноември 2015, от тогава я е човъркал само Тенчо - освен спирачките, те са правени при Йори от offroad-monsters.com. В плановете ми беше също заедно с него да сменим биалетите с по два шарнирни накрайника и втулка и да я повдигнем леко с всички нужни настройки по геометрията на окачването.
ПП: Нямам нищо против извършването на оглед в избран от вас сервиз - най-добре при Тенчо, защото той може да потвърди какво е правил с двигателя.