Здравейте колеги,
Пускам част от нещата за продажба и тук, ако някой се интересува - нека пита

1. Double din, взет от T/TB (import).
Върви с пепелник и запалка.
Няма счупено, или надраскано - като цяло отлично състояние

Би трябвало да пасва и на Impreza до 2002г. (GC)
Цена: 30лв.
2. Старият ми шибидах, тъй като го подмених с нов, работещ.
Едната машинка за сваляне/качване е счупена, предполагам може да се оправи. Моторът и стъклото са перфектни. Пълен комплект.
Както написах вече, не мисля че стъклото пасва на други модели, но можете да направите справка. Цената реално е за стъклото и моторчето, релсите и всичко останало идва подарък
Цена: 60лв.
3. Заден мост - Forester SF '01.
Цената е съобразена със състоянието му, а именно изчистен и поркрит с acid-etched primer. От вас се иска да го покриете с филер и боя по избор.
Всички тампони са в добро състояние (поне визуално).
Мисля, че става и за Impreza, Както и за Forester SG, но не мога да дам гаранция на 100 процента.
Състоянието е отлично, във всяко едно отношение.
Цена: 230лв.
4. Forester SF OEM JDM spats (добавки за задна броня).
Не се намират особено лесно

Подходящи за Forester SF първа фаза (поради формата на задната броня). Страхотен аксесоар за хората, които търсят по-агресивен вид на колата. Смъква малко от просвета, за това и се отказах да ги слагам.
Едната има пукнатина, която по никакъв начин не се отразява на констукцията. Бяха боядисани с черен спрей от предишния собственик, но вече съм ги почистил с шкурка 150. Нямат неравности или по-големи "недъзи" освен пукнатината. След филер и боя ще добият страхотен вид

Всички крепежи са налични. Оригинален аксесоар, който е труден за намиране.
Цена: 150лв.
За още снимки на което и да е - ЛС. Едрогабаритните неща предпочитам да се вземат на място от София, а за дреболиите може и Еконт.
Поздрави