Продавам тази добре позната на форума импреза. Не очаквах толкова бързо да се наложи да я сменя, но се налага по финансови причини, две Субару ми идват в повече предвид количеството градски пробег което вече се налага да правя.
Но следващият линк може да видите обявата от която я взех със снимки на автомобила преди две години:
viewtopic.php?f=36&t=27269След описаното преди да я купя му се е случило следното:
Първо за съжаление започвам с лошата новина, на вторият ден след като я купих ме удари един таксиджия отзад на кръстовище, в резултат на което се наложи да се лепи задната броня. Закарах я на човек който попринцип оправя "новия внос" така че ремонта почти не личи,освен ако човек не се вгледа внимателно и знае какво търси.
След това през юни 2020-та съм монтирал LPG система "течна фаза" Виале на цена 2500 лева. Аз лично съм много доволен от резултата, наистина усещам леко увеличение в мощността, а пропана е гориво съдържащо повече водород от бензина, така че премахва възможността за въглеродни натрупвания в цилиндрите. А някои рекламират "водородно почистване на двигателя"...
Следващите интервенции са следните:
08.2020 - Смяна на задни накладки.
12.2020 - Смяна на масло и маслен филтър (пробег84535 км).
08.2021 - Смяна на съединител.
09.2021 - Смяна на масло и маслен филтър (пробег93187 км).
В настоящият момент е на 96200 километра и автомобила се кара всеки ден. От началото на учебната година доста увеличих пробега до около 1600 километра месечно, за това и ще търся нещо по-икономично за каране на детето на училище.
По въпроса за цената, в момента сме в период на засилена инфлация, но специално за форума смятам да игнорирам по-голямата част от нея и я слагам на 11500 лева. Бих предпочел да остане във форума. Иначе на другите обяви които съм пуснал цената е доста по-висока заради инфлацията.
Комплектацията е същата като тази в каквато я взех. Два комплекта гуми, зимни и летни, с лети джанти, два комплекта стелки, текстилни и гумени за двата сезона. Летните са Michelin Pilot Sport 4 (225/45/17), зимните: Goodear Ultragrip (225/45/17).
Автомобила е с каско, гражданска отговорност и винетка до декември, аз така или иначе ще мина преглед и гражданска отговорност, но мисля да прекратя каското.
Винетката е валидна до Март.
Снимки:
Прикачени файлове:
DSCF4679.JPG [ 3.52 MiB | Прегледано 978 пъти ]
Прикачени файлове:
DSCF4679.JPG [ 3.52 MiB | Прегледано 978 пъти ]