Правила за пускане на обяви в раздела

Тук е автоматичен и ръчен архив на стари обяви!

Темата е заключена, не можете да променяте постове.
 Subaru Outback 
Автор Съобщение

Постове: 1
Автомобил: -
Телефон: +359884239063
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,

Вече съм в решителна фаза от избора на Subaru Outback. Пътуванията ми са разнообразни, като преминавам през различни условия и терени. Моят избор е модела след 2011 година с бензинов двигател, а след дълго проучване се насочих към 2.5 бензин с код на двигателя FB25.

За мен е важно да мога да извършвам преходи по 2к-3к километра няколко пъти годишно, и затова искам да съм сигурен в избора си. Мисля, че 2.5 бензиновият двигател би предоставил необходимата мощ и ефективност за моите нужди.

Все още нямам права да пиша на лични съобщение или не се ориентирам откъде :-? , но може ли данните на колеги занимаващи се с внос на автомобили от марката Subaru. Причината - дебна от няколко седмици обяви в България, но не виждам абсолютно никакъв смисъл от автомобил закупен от автокъща :D .

Благодаря предварително за вашите отговори и за споделената информация!

Пон Ное 13, 2023 1:49 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 243
Автомобил: Outback 2.5 2019
Рейтинг: 263
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Боян Стоичков 088 502 2272 внася автомобили от Германия и Австрия.

Пон Ное 13, 2023 10:56 pm
Върнете се в началото
Профил
Темата е заключена, не можете да променяте постове.