Здравейте, колеги,
Дойде време да се опитам да се разделя с един автомобил, който закупих преди 5 години, през който навъртях 70к незабравими километри. Колата е обслужвана винаги навреме и без компромиси, както е било и преди аз да стана нейн собственик. Не мисля да влизам в подробности, какво е правено през времето, в което е била моя, защото има достатъчно пълна и богата сервизна книжка (прилежно попълвана от стъпването и в БГ преди около 13г), която може да разгледате при интерес на място. Ще спомена само някои важни неща:
- Миналата година бяха изкърпени праговете, задните вежди и бяха подменени предните калници (бяха загнили под пластмасата) и бе боядисана с полиуретанова боя. Булбара не съм се занимавал да го "пудря", защото основната ми идея при боядисването на колата бе да е боядисан и той, но явно "бояджията" е сметнал, че ще пръска със спрей за брони и така и си остана (да се люпи). Не вярвам това да е проблем, за който и да е било, а и не вярвам, че е коректно да мажа очите на някого с нанасяне на корекции със спрей за 10лв. Не е имала удари и щети за периода, в който я притежавам.
- Не харчи никакво масло въпреки пробега си от 270к километра - кара се с висококачествено 10W40. Имам доказателство - няколко туби, които са ми останали с това, което не е събрал двигателя при поредната смяна.
- Има платено всичко (без каско) за идната 1/2 година - ГО, данък, винетка, преглед.
- Кара се предимно извънградско в процент 70/30.
- Има 2 комплекта гуми с джанти (летни и зимни).
Ще си позволя да сложа линк към обявата, от която аз купих колата, защото може да има интересна за Вас информация -
viewtopic.php?f=36&t=24860Като цяло не бих се разделил с колата, защото адски я обичам и ми е била вярна, но ми простигна новата - Subaru Forester SK Limited 2020.
Цената която се надявам да взема за нея е 7777лв. Който има интерес да заповяда да я види и ще си говорим. Колата се намира в София.
Телефон за връзка - 0887992737. Не вилизам редовно във форума, затова моля използвайте телефона.