Правила за пускане на обяви в раздела

Тук е автоматичен и ръчен архив на стари обяви!

Темата е заключена, не можете да променяте постове.
 Шибидах за Forester SJ '14-'18 
Автор Съобщение

Постове: 1
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,

Търся да закупя стъклото с рамката, което се захваща към механизма на шибидаха. Моето е пукнато.
Намерих една авто морга в София, но от там искат да ми продадат целия механизъм за 1500 лв.
Намерих магазин за части - там ми казаха няколко хиляди лева.
Каквото и друго Фори да намеря - или няма шибидах, или е продаден.
Намирам се във Варна.

Накрая се ядосах и си купих едно от eBay в Щатите ($350) и го пратих на майка ми. Тя се прибира утре, обаче не се събира в багажа, а цените на доставки през FedEx са около $800, което хич не ме устройва. Надявам се тези цени са объркани и да нещо от типа на "самолетен билет София - Франкфурт за 2000 евро". Опаковала го е добре, но ако не предлагат застраховка на багажа съм я инструктирал да не го взима. Сестра ми е с нея, та ще има при кого да остане стъклото.

Отворен съм за съвети и предложения.
Моето стъкло е само пукнато и за момента не тече, но с времето се рони и трябва да се смени.

Сря Авг 07, 2024 2:32 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2508
Автомобил: Танк EJ22'94; EJ20G ; D15Z3
Рейтинг: 721
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Провеи условията на GGBG - имат на сайта им описание. Може и да се върне по-евтина доставка, но заплащане на мито и ддс си остава... освен ако не кажат, че може друго (сестрати ти го подарява или нещо подобно - знам ли дали ще мине така на митница).
:good:

Сря Авг 07, 2024 7:03 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Темата е заключена, не можете да променяте постове.