Отговори на тема
 Бъги със задно разположен двигател от Леоне комби ea82 
Автор Съобщение
Пресен - пресен

Постове: 2
Автомобил: leone
Телефон: +359885950580
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте на всички;

Тръганали сме да правим бъги със двигател EA 82 след цялостен ремонт на двигателя. Но имаме само него, и то не съвсем цял :) има някой дребни но съществени липси по него. На снимките ще видите двигателя. Имаме карбуратор , алтернатор, стартер,м. филтър, тампони (които се чудя как да закача?) имаме и ремъци. Остава да намерим редуктор, маховик, ск. кутия, кабели, колектор и тн. Та да кажа че не сме специалисти, но нахъсано сме се метнали в проекта.:) Въпроса ми е за скоростна кутия. Коя ще е най подходяща в случея , а и за този мотор. Разбрах че са с различно предавателно число. Другият главен въпрос. Двигателят ще е обърнат , следователно ще бъде ли нужно пипане на редуктора ? За да обърне посоката на въртене, и как да го направим? Като съвкупност от части бъгито ще бъде абсолютен хибрид:) Заден мост и носачи от бмв 34, предница- торсион от vw bug, subaru двигател и наше тръбно шаси.
Ще съм ви изключително благодарен ако ни пуснете повечко светлинка в проекта. Черпя домашарка:)
Снимки- http://www.snimka.bg/?album;aid=843939

Пон Ное 24, 2014 10:46 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 64
Автомобил: Subaru Leone 1.8 EA82
Телефон: 0899650120
Нов фен
Отговори с цитат
Колега продавам цяло леоне за части с доста нови части ако те интересува имам тема във форума в графа продава автомобили

Сря Яну 21, 2015 12:21 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 294
Автомобил: subaru leone coupe
Рейтинг: 2
Нов фен
Отговори с цитат
И аз ако тръгвам да правя бъги ще купя нещо цяло което се движи и да го режа и коригирам а не от един необорудван напълно двигател и други скрападжийски части да тръгвам да градя нещо просто лично мнение изказвам нищо лично

Сря Яну 21, 2015 9:27 pm
Върнете се в началото
Профил
Пресен - пресен

Постове: 2
Автомобил: leone
Телефон: +359885950580
Нов фен
Отговори с цитат
Ivanb. написа:
Колега продавам цяло леоне за части с доста нови части ако те интересува имам тема във форума в графа продава автомобили

ите и
Благодаря колега за добрата оферта. Чакаме частите, взимаме тръбите и го почваме.

Чет Яну 29, 2015 10:06 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема