Правила за пускане на обяви в раздела

Тук е автоматичен и ръчен архив на стари обяви!

Темата е заключена, не можете да променяте постове.
 Продавам Outback H6 2001 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 843
Автомобил: 2008 Tribeca 3.6
Рейтинг: 186
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Здравейте колеги, честита коледа на всички! Отдавна не бях се включвал, ама...време няма :) На срещата ще се включа със сигурност.

Продавам Outbacka, който и аз карах известно време и после остана в баща ми. 2001 г, 3.0 Автомат, външни забележки има, сменени са му всички масла и консумативи и е с чисто нови зимни гуми, струваха около 800 лв. В момента колата се намира във Варна, но след няколко дена ще бъде в Шумен. Цената е 6 500 лв. Ето линк към обявата:

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=560f7v

Сря Дек 25, 2013 6:46 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 9
Автомобил: Mitsubishi Colt
Телефон: 0883382144
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
miroslavmark написа:
Здравейте колеги, честита коледа на всички! Отдавна не бях се включвал, ама...време няма :) На срещата ще се включа със сигурност.

Продавам Outbacka, който и аз карах известно време и после остана в баща ми. 2001 г, 3.0 Автомат, външни забележки има, сменени са му всички масла и консумативи и е с чисто нови зимни гуми, струваха около 800 лв. В момента колата се намира във Варна, но след няколко дена ще бъде в Шумен. Цената е 6 500 лв. Ето линк към обявата:

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=560f7v

Продаваа ли се още ?

Съб Фев 15, 2014 3:09 pm
Върнете се в началото
Профил
Темата е заключена, не можете да променяте постове.