Отговори на тема
 4WD LO ? 
Автор Съобщение

Постове: 8
Автомобил: SUBARU LEGACY
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
от скоро на LEGACY-to ми ( 98 комби) на бавните ми скорости не се включва лампата на таблото (или поне не веднага - трябва да го понаместя малко на горе на долу и тогава - но мисля че се включват) въпроса ми е дали е възоможо и самите бавни предавки да имат проблем ( нямам идея на какъв принцип работят и се извинявам ако въпроса е тъп) просто никъде не намирам информация как са направени или как работят !предварително благодаря ! :bow:

Вто Яну 24, 2012 11:04 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2163
Автомобил: Subaru OBK 2.5 SVT 2011
Телефон: 0888492747
Рейтинг: 261
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Не се шашкай,най вероятно е поизносен датчика който отчита превключването - той е само за индикиране на таблото...отдолу на кутията имаш 2 датчика изглеждат еднакво - единия е за задната...единия е за понижаващите.Ако толкова те дразни...смени го...но ръчката за понижаващите си мести както трябва на цял ход :good:

Вто Яну 24, 2012 11:11 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 8
Автомобил: SUBARU LEGACY
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Мерси ! така ще правя - а дали мога да намеря на какъв принцип работят понижаващите предавки? някои знае ли как става магията :-~

Сря Яну 25, 2012 8:23 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема