Отскоро имам subaru legacy , тепърва ще правя подобрения както на мен ми харесва да е колата.
1 въпрос - в колата няма външен термометър . Вариантите са или да слагам някакъв допълнителен или да го сложа на мястото на часовника . Има ли нещо измислено вече да има температура на мястото на този часовник :
Привет колега Ето моя къде съм го поставил viewtopic.php?f=4&t=4419&hilit=%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%BE#p55956 Оттам явно предния собственик е преместил врътката за фаровете нагоре/надолу и сега ми се намира на конзолата до скоростния лост. Това което не ми харесва на този термометър е че няма подсветка и на тъмно няма как да го видиш. Но за сметка на това струваше 3-4 лева в КОНРАД. Сега оглеждам в ибей за по-съвършени модели, с които да го сменя така че и да свети. Работи на батерии но никога не съм ги сменял до момента Ще се радвам и на твоите идеи по темата
Аз си поръчах вече като го поставя ще направя снимки. И тези евтините дето не светят хич не ги харесвам. Просто попитах дали няма модел с оригинален термометър иначе за другото ще го направя ако е допълнителен.
_________________ Ремонт на компютърна техника, Pocket PC , навигации , GSM , инсталиране на софтуер , смяна на части идр.