Отговори на тема
 искам legacy 
Автор Съобщение

Постове: 1
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
привет :)
търся си кола която да не струва много, да е достатъчно здрава за да не ми пука да слушам кога нещо ще хлопа или тропа и да не се окаже че живея в сервиз, да е годна за софийските улици, планинските заснежени пътища, и южночерноморските безпътища да носи на хора и товар (комби) и в крайна сметка да е стартелно-небрежна за да не ми пука много-много :)
абе с една дума (без да се обижда никой) непретенциозна кола
мисля си че легаси от крайните '80 и първата половина на '90 ще ми дойде добре :)
за какво да гледам по колата и какви са евентуалните проблеми?

Пет Ное 10, 2006 4:03 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Постове: 188
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Здрасти jonathan притежавам подобно превозно средство но е седан, съвсем така изглежда както го описваш :lol: ако проявиш интерес ето ти малко данни engine 1,8l. , 16 valve, 103 hp, 263000 km., 04/90

Пет Ное 10, 2006 9:29 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 1187
Рейтинг: 68
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
jonathan написа:
привет :)
търся си кола която да не струва много, да е достатъчно здрава за да не ми пука да слушам кога нещо ще хлопа или тропа и да не се окаже че живея в сервиз, да е годна за софийските улици, планинските заснежени пътища, и южночерноморските безпътища да носи на хора и товар (комби) и в крайна сметка да е стартелно-небрежна за да не ми пука много-много :)
абе с една дума (без да се обижда никой) непретенциозна кола
мисля си че легаси от крайните '80 и първата половина на '90 ще ми дойде добре :)
за какво да гледам по колата и какви са евентуалните проблеми?

И аз това исках, но си взех от модела 94-98г., защото ремонта на едното и другото е един и същ, като пари.

Legacy 2.0Gl 98г. МТ
Legacy 2.2GX 98г. BG5 MT
Forester 2.5X 2003г. AT

Пон Ное 13, 2006 7:08 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема