Отговори на тема
 проблем с запалването 
Автор Съобщение
Пресен - пресен

Постове: 1
Автомобил: Legacy III
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
пъхам ключа чакам да изгаснат лампите за airbag-a и ABS-а и не пали, после или махам клемата на акумолатора( и понякога пак не помага) или пали с бутане. ако може някой да ми даде савет ще сам благодарен

Сря Юли 31, 2013 5:20 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 782
Рейтинг: 223
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега,така зададен въпроса едва ли някой ще може да ти отговори.Пиши от къде си,за да може да те насочат колегите към правилното място(сервиз) за диагностициране на проблема.
Tears in Heaven написа:
пъхам ключа чакам да изгаснат лампите за airbag-a и ABS-а и не пали, после или махам клемата на акумолатора( и понякога пак не помага) или пали с бутане. ако може някой да ми даде савет ще сам благодарен

Стартера върти ли,не върти ли?След махане на клемата на акумулатора успяваш ли да запалиш без бутане?Или понякога успяваш а понакога не?Акумулатора в какво състояние е?Кабели,свещи,бобина и т.н.?Може само да се гадае!Иди някой да ти погледне колата.

Сря Юли 31, 2013 9:28 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 862
Автомобил: Pontiac Firebird 5.0 V8
Телефон: 0899164990
Рейтинг: 385
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Също така какъв мотор? Ако пали само на бутане а стартера върти е възможно да е датчик за положението на коляновия вал. Имал съм такъв проблем с друга марка кола.

Поздрави

:beer:

Сря Юли 31, 2013 9:39 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема