Отговори на тема
 Въпрос за режим HEIGHT 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 121
Автомобил: Subaru Legacy
Телефон: 0887806304
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
С възможност въпросът ми да прозвучи смешно, бих искал да пусна тази тема.

От 4 дни не съм свалял колота от режим HEIGHT, защото като е повдигната възглавниците не изпускат. Не вдигам по-голяма скорост от 80км и така компресора не помпи. Обаче на скоро бях мярнал едно мнение във форум, че не е хубаво възглавниците да са постоянно напомпани.

Какво бихте казали по въпроса Вие колеги с повече опит?

https://protektoperfekto.bg/product-category/avtoaksesoari/

Сря Дек 18, 2013 7:13 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 459
Автомобил: Subaru Legacy 2.5 GX 00`
Телефон: 0878934770
Рейтинг: 83
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Хмм, едва ли съм с повече опит от твоя. Но най малкото заради по твърдата возия , и по малкия ход на амортесьора не бих я карал така, освен ако не ми е наложително :) За мен лично е риск който не е оправдан.
Това че сутрин е клекнала отпред не е такава мъка. Ако всичко е наред с компресора за 1-2 мин всичко ще си е в нормата, и няма да помпи. А и честно казано, не мисля че когато е в положение е Height и я оставиш привечер вдигната, сутрин на -10 C , ще си стой още вирната без да помпа ;)

Чет Дек 19, 2013 12:06 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 121
Автомобил: Subaru Legacy
Телефон: 0887806304
Нов фен
Отговори с цитат
Не спада, както я оставям вечер, така я заварвам и сутрин.

https://protektoperfekto.bg/product-category/avtoaksesoari/

Чет Дек 19, 2013 9:17 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 118
Автомобил: Legacy 2.5 AT LIMITED '97, AirSus
Нов фен
Отговори с цитат
При нормален и при Heigh режим при изключване на двигателя колата сваля леко налягането в системата за да не тормози възглавниците излишно докато не се ползва. При контакт отново ги донапомпва до зададеното ниво.

Не смятам, че има проблем да седи вдигната - по-скоро остава неудобството от по-твърдото окачване при градско каране през уличните дупки и по късия ход на амортисьорите (второто може да доведе до отделяне на някоя от задните гуми от земята - при преминаване през сериозни неравности, обикновено при спускане през пресечен терен. Което не е проблем, защото на същия терен в посока изкачване задния мост е достатъчно натоварен за да има сцепление при изкачването).

Сря Дек 25, 2013 12:29 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема