Отговори на тема
 Нов член в клуба-Legacy 3.0 2007 Щвейцария-Фабрична аларма? 
Автор Съобщение

Постове: 37
Автомобил: 2007 Legacy H6
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Здравейте,

от вчера съм щастлив собственик на Субару и с риск пак да се представя като мързел (търсих доста във форума, но не открих конкретен отговор) бих искал да ви питам за фабричната аларма.

В Армеец ми казаха, че ми я застраховат, но ако ми я откраднат се свързвали със Субару(не знам дали БГ или Шв.) и ако им потвърдят, че фабрична аларам няма, не ми изплащат колата ](*,)

Гледах доста теми за включване и изключване на аларма с разни кодове, но това, което пробвах не проработи, а не ми се експерименира повече да не повредя нещо! - моята просто не издава звук при никакви положения :lipseal: - има си клаксон

Колата е с монитор/навигация, където има опция за вкл./изкл. на мигачите при отключване/заключване на колата и до него полето е празно - в книжката има картинка с такова поле, което съответно е за звук при откл/закл. на колата - дали това означава, че мойта просто няма аларма???

Знам, че в Германия алармите за забранени - да не би и в Щвейцария да е така?

Ако ли не, знае ли някой как да разбера дали има и ако да, как да я включа?

Моля за помощ - не искам излишни интервенции по купето и скапани аларми с допълнително дистанционно!

Благодаря предварително.

Вто Апр 29, 2014 10:00 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 782
Рейтинг: 223
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Първо,честито и много безаварийни км.и хубави моменти с автомобила.
chocho999 написа:
Моля за помощ - не искам излишни интервенции по купето и скапани аларми с допълнително дистанционно!

То никой не иска,но май ще се наложи.Прегледай тази тема...viewtopic.php?f=5&t=16620

Вто Апр 29, 2014 10:47 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема