|
|
|
Страница 1 от 1
|
|
| Автор |
Съобщение |
|
legacy_gl
Регистриран на: Нед Фев 12, 2012 4:36 pm Постове: 286 Местоположение: Видин
Автомобил: subaru legacy 2.5/2010г.
Рейтинг: 7
|
|
колеги искам да прочистя тръбите на климатика, но за целта трябва да намеря от къде влиза въздуха от вън към вентилатора. някои има ли представа къде са отворите?
|
|
|
|
| Чет Авг 14, 2014 9:04 pm |
|
|
|
valqk
|
|
Зад жабката ти е филтъра, ако имаш такъв. От там минава всичко. Отпред - миял под чистачките, но не съм сигурен. Има теми за смяна на поленов филтър. Потърси.
_________________ http://www.hostit.bg/
|
|
|
|
| Чет Авг 14, 2014 9:11 pm |
|
|
|
petko 69
|
|
Отвън може да се чисти.Сваляш чистачките с рамената ,после откачаш пластмасовата кора под тях и почиства отдолу джобовете от листа , и други боклуци.От двете страни отдолу има отвори за изтичане на вода те трябва да се почистят с тел защото се запушват и джоба се пълни с вода.
|
|
|
|
| Пет Авг 15, 2014 7:55 am |
|
|
|
deadman
|
|
Отвора между купето и въздуховземането е над жабката, под кората под чистачките. За да се почисти колегата петко69 ти е дал инфо.
_________________ Не ми казвай колко си учил, кажи ми колко си пътувал
|
|
|
|
| Пет Авг 15, 2014 9:21 am |
|
|
|
zaho_baho
Регистриран на: Съб Окт 29, 2011 9:52 am Постове: 102 Местоположение: sofia
Автомобил: Subaru Legacy 2.5 '99 ,АТ
Рейтинг: 109  
|
|
Здравейте, аз я минах тази процедура и искам да обърна внимание на колегата.Внимавай с щифтовете ,които захващат кората към ламарината , че се чупят ако ги е пекло много.Преди да махнеш рамената на чистачките си направи резки за да ги сложиш по-лесно после.При вентилатора имаше влезли цели листа (не знам как) и затова под предното стъкло зад механизма за чистачките сложих от край до край мрежа .За сега (поне 1 година) нищо не ми е тракало при перката на климатика в купето.Добре е да отвориш и при перката на климатика и при филтъра за купето там се събират листа,клечки и кой знае какво още.
|
|
|
|
| Съб Авг 16, 2014 10:17 am |
|
|
|
legacy_gl
Регистриран на: Нед Фев 12, 2012 4:36 pm Постове: 286 Местоположение: Видин
Автомобил: subaru legacy 2.5/2010г.
Рейтинг: 7
|
|
Благодаря колеги много ми помогнахте, при първа възможност ще разглобя за чистене
|
|
|
|
| Пон Авг 18, 2014 10:11 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|