Отговори на тема
 отвори за въздух 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 286
Автомобил: subaru legacy 2.5/2010г.
Рейтинг: 7
Разчитай на мен
Отговори с цитат
колеги искам да прочистя тръбите на климатика, но за целта трябва да намеря от къде влиза въздуха от вън към вентилатора. някои има ли представа къде са отворите?

Чет Авг 14, 2014 9:04 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2506
Автомобил: Танк EJ22'94; EJ20G ; D15Z3
Рейтинг: 721
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Зад жабката ти е филтъра, ако имаш такъв. От там минава всичко. Отпред - миял под чистачките, но не съм сигурен.
Има теми за смяна на поленов филтър. Потърси.

Чет Авг 14, 2014 9:11 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 2448
Автомобил: STI
Телефон: 0886119703
Рейтинг: 729
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Отвън може да се чисти.Сваляш чистачките с рамената ,после откачаш пластмасовата кора под тях и почиства отдолу джобовете от листа , и други боклуци.От двете страни отдолу има отвори за изтичане на вода те трябва да се почистят с тел защото се запушват и джоба се пълни с вода.

Пет Авг 15, 2014 7:55 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 954
Автомобил: Impreza 2,0
Рейтинг: 470
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Отвора между купето и въздуховземането е над жабката, под кората под чистачките. За да се почисти колегата петко69 ти е дал инфо.

Пет Авг 15, 2014 9:21 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 102
Автомобил: Subaru Legacy 2.5 '99 ,АТ
Рейтинг: 109
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Здравейте, аз я минах тази процедура и искам да обърна внимание на колегата.Внимавай с щифтовете ,които захващат кората към ламарината , че се чупят ако ги е пекло много.Преди да махнеш рамената на чистачките си направи резки за да ги сложиш по-лесно после.При вентилатора имаше влезли цели листа (не знам как) и затова под предното стъкло зад механизма за чистачките сложих от край до край мрежа .За сега (поне 1 година) нищо не ми е тракало при перката на климатика в купето.Добре е да отвориш и при перката на климатика и при филтъра за купето там се събират листа,клечки и кой знае какво още.

Съб Авг 16, 2014 10:17 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 286
Автомобил: subaru legacy 2.5/2010г.
Рейтинг: 7
Разчитай на мен
Отговори с цитат
Благодаря колеги много ми помогнахте, при първа възможност ще разглобя за чистене

Пон Авг 18, 2014 10:11 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема