Здравейте, имам горещото намерение да си взема Легаси седан 99-03 2,5 автомат и съм убеден, че няама да сгреша, досега съм имал 3 автомобила само със задно предаване(ако това е отполза по нататък имам си представа от диф) и вече ми се иска двойно

Но изпитвам силни затруднения при събирането на информация , дори и от форума. Питах дори лично притежатели на Легаси, но се оказа, че и те не са наясно особено с колите си :Д . Та ще ви помоля за сигурна и синтезирана информация за модела по отношение на следните въпроси , за което ще съм безкрайно благодарен:
1. Какъв е принципа на 4х4 на конкретния модел, има ли среден диференциал- виско или...?, има ли допълнителна блокировка(ръчна или автоматична) при определени условия на на някои от диференциалите( не софтуерна или електронна) и какво може да ми кажете за задния диф ( четох че някои имат Лимитед Слип, кои го имат и какво точно е това)
2. Ви Ди Си? кои го имат и какво всъщност представлява и прави ( само отнемане на газта или?) Четох че зависело на кутията какво пишело.
3. Кои са на пружини и кои са на въздушно окачване и само бутона до ск. лост ли показва това дали са на пружина или възглавници.
4. Имало ли е ентусиасти да са го правели и лесно трудно или невъзможно е да се направи инсталация допълнително ръчно да се заключи диференциал(поне задния). Казвам го защото гледах клипове как слагат преден или заден мост на валяци ( и явно при плъзване се заключва среден диф и прави 50-50) и колата продължава, но когато сложат лява или дясна група колелета на валяци колата не помръдва( което явно значи че диференциалите са отворени, или показаното субару не е имало ЛСД)
Много ще съм благодарен някои да ми отдели време да ми уйдиса на акъла и да ми напише тези неща защото много искам да си взема легаси но искам да съм наясно какво взимам и за какво да се оглеждам като оборудване!