Здравейте,
От скоро карам Субару /няма да говоря колко съм запален и каква е колата, щом съм тук е ясно

))/ има доста неща, които научавам тепърва и от тук, и от колата,и от приятели. Интересно ми е имал ли я някой сблъсък с Keyless Go системата? По конкретно със Старт/Стоп бутон съм и имам копчета на вратите отвън, с които отключвам и заключвам нямам физически ключ за палене, а само дистанционно(в което е физическия ключ само за аварийно отключване). От вътре, на навигационния дисплей имам настройки за въпросната система, които са 2 едната е дали да подава светлинен сигнал при откл. и закл.(работеща) и другата е Autolock, която има 2 опции on/off и секунди за настройка: от 20 ске. до 60 сек. Моята логика реши, че това е самозаключване на колата след въпросното време на което е настроена, но уви нищо не се случва. Настроена е в момента на Автолок- он и секундите са на 30. Опитах да се отдалеча на по голямо разстояние от колата, но пак нищо... Интересно ми е дали и как работи тази опция. Ако някой има опит, ще се радвам да го сподели...