|
Страница 1 от 1
|
|
За да не пускам нова тема.............
| Автор |
Съобщение |
|
koko_v_maxa
Регистриран на: Чет Фев 01, 2007 9:35 am Постове: 67 Местоположение: Хасково\Шумен\Царево Рейтинг: 0
|

Ето какво става..................
Вече може да се каже че горе доло си стьпих на краката и отново си мисля за Суби(само че не толкова скьпо както преди) и сьм си намерил едничко ЛЕГАСИ 2,5 '99 в Дойчландия сьс всичките му салтанати(пьлна сервизна история,прегледи TUV и т.н. )вьв невероятно добро сьстояние,вьншен и вьтрешен вид и всичките екстри които дьржа Моето Субару да има с Изключение на - Кожа(това ще го прежаля макар и Алкантарата да ми е Любов) и без КЛИМАТИК - ето това е Големият Ми проблем - та за какво става вьпрос!!
- Може ли да се постави Климатик в Последствие - тип системата - направи си сам - До тук с японските представители на колите от среден и висок клас с които сьм се сбльсквал,винаги са били Окабелени - тоест всичко си го има заложено в Самият автомобил като инсталация и команд в ЕКУ-то .............. проблема е,че не сьм се срещщал сьс Легаси по такьв вьпрос - Моля хората които са срещали това явление да си кажат мнението или да споделят Опит,за тези дето са чували че драган казал на Петкан,че Иван чул че Хасан Бил дочул че може/неможе нека се вьздьржат от изказване .......ако е вьзможно 
_________________ Subaru Legacy 2,5GX-AT '99\Subaru Legacy 2,2GX-AT '91\TL1000R SBK Race Bike\CBR600F2 Supersport Race Bike
|
|
Последна промяна koko_v_maxa на Сря Ное 12, 2008 11:05 am, променена общо 1 път
|
|
| Вто Окт 21, 2008 6:59 pm |
|
|
|
Vmax
|
Отиди при Стенли в Горна Баня и ще намериш правилния отговор какъвто и да е той.
Един съвет от личен опит - не всичко дето лъщи е злато...в селски превод от английски...т.е. ако ти се струва много изгодно значи нещо не е наред.
Успех с покупката 
|
|
|
|
| Вто Окт 21, 2008 8:18 pm |
|
|
|
blatimir
Регистриран на: Нед Юни 11, 2006 8:43 pm Постове: 1187 Местоположение: Пловдив Рейтинг: 68 
|
|
климатика се слага за не повече от 2-3 часа и е елементарна операция, демек можеш да си го направиш сам.
_________________ Family Club Legacy 2.2GX 97г. BG7 MT Forester 2.0XT 2004г. АТ Legacy 2.0Gl 98г. МТ Legacy 2.2GX 98г. BG5 MT Forester 2.5X 2003г. AT
|
|
|
|
| Вто Окт 21, 2008 9:00 pm |
|
|
|
kocepicha
Регистриран на: Вто Окт 14, 2008 8:46 pm Постове: 248 Местоположение: БОЖУРИЩЕ
Автомобил: Аутбек3.0
Телефон: 0888524989
Рейтинг: 28
|
|
преди дни писах по прехвърлене на климатик от импреза94 на импреза99 със всички произтичащи проблеми /различни фреони/различни табла/ Стенли и Митака бяха по оперцията . Скъпа процедура излезе. Не съм съгурен дали да споделя сумата във форума която е само за труд и подмяна на някои детаили. Така,че си направи добре сметката и проучи подробно въпроса плюс това все пак идва зима.
|
|
|
|
| Вто Окт 21, 2008 9:26 pm |
|
|
|
koko_v_maxa
Регистриран на: Чет Фев 01, 2007 9:35 am Постове: 67 Местоположение: Хасково\Шумен\Царево Рейтинг: 0
|

blatimir написа: климатика се слага за не повече от 2-3 часа и е елементарна операция, демек можеш да си го направиш сам.
И на Нисан Примера и Тоъота Карина се слага за горе доло толкова ако имаш всичките "хардуерни" части по климата - което ще рече,че колата би трябвало да си е окабелена с всичките му салтанати.........
- Преди малко ми се обади Приятелчето от Германия - тькмо беше разговарял сьс Швабата и Каза,че Германеца му казал,че колата е ПЕРФЕКТНА и Цената е Твьрда - тоест колата била Уникална.................. - само дето на Описанието пише че има КЛИМА,Немеца сьщо Твьрдял,че има Клима - ама На снимката на Двигателя не се вижда да има Компресор за Климатика
Другият вьпрос е - колата когато е на Пневмо окачване(тази е с такова) колко време вьзглавниците и трябва да задьржат вьздух - щото тая като я гледам така баш си е клекнала - верно,че не е карана скоро ама  чудно ми е така ли трябва да си спада след известно време - поне на снимките изглежда доста клекнала - Германеца казал че е с Ниворег и като запалиш Колата веднага си Заставала на Положението което Трябва  - Иньче няма никаква забележка по Боя или салон,има страхотна Джанта 16" само дето ме притеснява,че пише за Климатик а не се вижда и това Клекналото "дупе" и то малко ме огрижва 
_________________ Subaru Legacy 2,5GX-AT '99\Subaru Legacy 2,2GX-AT '91\TL1000R SBK Race Bike\CBR600F2 Supersport Race Bike
|
|
|
|
| Вто Окт 21, 2008 10:18 pm |
|
|
|
nick74
Регистриран на: Вто Авг 29, 2006 9:40 pm Постове: 81 Местоположение: Варна
Автомобил: Legacy B13
Рейтинг: 8
|
|
Лично съм го правил,всичко като кабели,букси и команди го има.Работата не е за 2-3 часа,но аз успях за половин ден.Мойто Legasy нямаше климатик,е вече има.Работи перфектно.Уточнявам,Донора беше абсолютно същата кола.Сваля се жабката и централната конзола,има едно реле под жабката което трябва да се сложи,при двигателя в кутията на бушоните се слагат 4 релета и 2 бушона и допълнителния вентилатор на радиятора.Всичко е лесно и удобно за работа,ако успееш да си намериш климатик от същата кола нямаш проблеми....
|
|
|
|
| Сря Окт 22, 2008 8:52 am |
|
|
|
blatimir
Регистриран на: Нед Юни 11, 2006 8:43 pm Постове: 1187 Местоположение: Пловдив Рейтинг: 68 
|
nick74 написа: Лично съм го правил,всичко като кабели,букси и команди го има.Работата не е за 2-3 часа,но аз успях за половин ден.Мойто Legasy нямаше климатик,е вече има.Работи перфектно.Уточнявам,Донора беше абсолютно същата кола.Сваля се жабката и централната конзола,има едно реле под жабката което трябва да се сложи,при двигателя в кутията на бушоните се слагат 4 релета и 2 бушона и допълнителния вентилатор на радиятора.Всичко е лесно и удобно за работа,ако успееш да си намериш климатик от същата кола нямаш проблеми....
и аз имах в предвид да е от същата кола климатика, иначе време не съм засичал но ми се стори много елементарно и бързо че стана
_________________ Family Club Legacy 2.2GX 97г. BG7 MT Forester 2.0XT 2004г. АТ Legacy 2.0Gl 98г. МТ Legacy 2.2GX 98г. BG5 MT Forester 2.5X 2003г. AT
|
|
|
|
| Сря Окт 22, 2008 8:27 pm |
|
|
|
blatimir
|
|
коко кажи на твоя човек да надуе амортисьорите и да види възглавниците дали не им е нацъфкана гумата и внимавай че ако колата е от араби МНОГО лъжат
|
|
|
|
| Сря Окт 22, 2008 8:30 pm |
|
|
|
koko_v_maxa
|
|
| Сря Окт 22, 2008 9:37 pm |
|
|
|
koko_v_maxa
|

- Колата е факт вече - пристига в БГ в Неделя вечер - понеделник сьм в КАТ
- Колата е от Пьрви и единствен собственик - Който и е свалил ДЖАНТИТЕЕее  - но цената пак ме устройва  ,Вьв завидно здраве с изключение на липсата на Клима и Алкантара няма нещо което да и липсва,колата е сьс МОМО волан(това е малко рядкост така да се каже - поне от това което гледах по снимки и т.н. - явно е някаква по малка серия),има си всичкките документчета и книжчици - и ако не броим цвета(той се избира с много пари така че ще ми се наложи да го прегльтна) няма никаква забележка колицата - няма дори драскотина по боята,Невроятно запазен салон макар че не е Кожа,двигателя е като прясно измит сьс скьп и добре почистващ препарат - само дето не е измиван никога може би,няма течове от никьде,Спирачните дискове са като нови - и като цяло на база документи и оглед ще излезе че колата е на реални км .............
.........че стига сьс хвалбите и радостите и да си дойдем на вьпроса:
- Има ли някой който е запознат кьде се намират датчиците на Субару Легаци сьс вьздушно окачване за регулиране на нивото(височината)
- Тоест - Има ли такива Датчици за ниворега и ако да - Кои,колко и кьде се намират тия "агенти" и дали мога аз да измисля как да ги попреместя лекичко..............
|
|
|
|
| Сря Ное 12, 2008 11:07 am |
|
|
|
koko_v_maxa
|
Стартовая VIN: JF1BGCLE5WG096431 Марка: LEGACY (B11) Регион: Europe Руль: LHD Дата: 1998/11/30 Модельный год: E ('98MY) Код компл.: BGCEL9E Код назн.: E9 Главн. опц.код.: US Внешн цв.: AQUA MICA (54D) Внутр цв.: DARK GRAY (710) BODY: WAGON (W) ENGINE: 2500CC EMPI DOHC NA (EJ25D) TRAIN: FULLTIME 4WD (F4WD) MISSION: AUTOMATIC TRANSMISSION (AT) GRADE: 2.5 (25) SUS: AIR SUSPENSION (A/S)
- това е от вин-кода на новата придобивка....... снимки другата седмица,че сега е по газаджии и тем подобни майстори
- та по вьпроса за вьздушното окачване - е то добре ама когато колата се вдигне на максималната височина - кога се врьща в нормално положение и как??  докато бях в КАТ и си чаках реда си поиграх с копчетата и ......... колата е като Джип-че вече втори ден 
|
|
|
|
| Вто Ное 18, 2008 4:34 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|