Отговори на тема
 Проблем 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 5
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги имам следниа проблем: Имам Субару Legacy 89г. и отскоро имам следния проблем когато карам и не го юркам много и започва да ми загрява след известно време перката се включва обаче пак загрява иначе вода си има в радиатора.Кажете ми къде мога да го закарам да го погледнат да го оправят?А имате ли представа колко горе-долу ще е ремонта защото аз мисля че ще е доста пари?

Нед Юни 18, 2006 5:46 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ WWW
Аватар

Постове: 57
Автомобил: Forester 2.0 MY07
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Здравей, най вероятно имаш проблем с радиатора, но е възможно и термостата да не ти е наред.
термостат - 30-35 лв.
радиатор - 300 лв.
автоматик- 370 лв.
За смяната и диагностиката ако дойдеш при мен като член на клуба ще ти струва 15 лв.
0878 33 63 09 Леонид.

Вто Юни 20, 2006 7:51 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 657
Автомобил: аутбек 3.0R '05
Рейтинг: 31
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Пост 
Здравей и от мен,
я кажи най-напред някой пипал ли е по водната система нещо, или от самосебе си почна да ти прави така? Понеже има специфика при зареждането на системата с антифриз ако е бил източван. Спомням си Nick, е казвал в предния форум, че системата се пълни от горния маркуч на радиатора. Така се напълва двигателя, през капачката си пълниш радиатора, и тогава затваряш и палиш, и ако е нужно малко доливаш.
Така че развий скобата на горната снадка на радиатора, и изкарай маркуча, ако е нужно долей от там. И най-важното НЕ ПИПАЙ НИЩО АКО МОТОРА Е ГОРЕЩ! Че да не бликне тоя ми ти антифриз и да те свари :)

Абе между другото, някой знае ли какво стана с Nick, май не е писал в тоя форум още?

Вто Юни 20, 2006 9:44 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1040
Автомобил: '98 Legacy 2.5 Limited II
Рейтинг: 22
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Пост 
Ник си пише спокойно... :wink:

Сря Юни 21, 2006 8:43 am