Здравейте фенове на най железните автомобили

най на края и аз се сдобих с така желания автомобил- (по добре късно от колкото никога)

както написах и в темата колата е LEGACY 2.0 AT 95g.Изключително съм доволен от колата -вече 4 дни я карам и съответно вече изникват и първите въпроси (моля някой по запознат да помага) 1-автоматика включва плавно без удари на всички предавки но 4-се включва чак към 130км/ч това ми се струва ненормално -какъв може да е случая??? маслото е бистро и няма мириз. 2-прочетох доста във форума за AWD и изглежда че и аз ще имам проблем с него защото на бавна скорост при лек завой усещам едва доловими вибрации - явно е тръгнало.та въпроса ми е Ако го изключвам-задното и го ползвам само при нужда ще се запаэи ли за по дълъг период или това е без значение. 3-и все пак колко излиза ремонт на AWD ? 4-в момента колата е на някви 14-ки които са смешни за тази кола искам да сложа 16-ки но незнам какъв размер гуми може да поеме ??? моля да помогне някой който е качвал такива гуми

и дали мога да ползвам джанти от audi A3,GOLF-4 или е невъзможно заради ЕТ-то? благодаря на всички които ще вземат отношение по темата- ПРЕДВАРИТЕЛНО (VIVA - SUBARU)