Отговори на тема
 Амортесьори ? Какви да сложа ? 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 203
Автомобил: Outback B13
Рейтинг: -24
Кофти...
Отговори с цитат
Здравейте колеги,незнам дали вече няма такава тема но просто имам следното питане:Какви амортесьори да си закупя за моето легаси 97,
един приятел ми препоръча каяба но искам да събера повече мнения
благодаря предварително

Чет Сеп 10, 2009 8:06 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
КОНИ
Излизат на същата цена и не возят твърдо, а са регулируеми. РУДИ 96 - Лозен

Пет Сеп 11, 2009 7:51 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 67
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
.............. Сега да ти разкажа аз кво сьм пробвал пьк ти си решаваш!
Колата ми беше сьс Вьздушно окачване и поради неведоми Божи пьтеки един ден клекна отзад и................ Конверсия
BILSHTEIN - Перфектни Амортесьори и Ултра евтини от САЩ(евау.сом) - продадох ги Употребявани за повече пари от колкото ги Купих - Бяха ми малко по твьрдички................. а Аз обичам Спортното Окачване!!
КAYABA - Добри амортесьори на поносима Цена ама нещо не ме изкефиха и най вече поведението им като цяло!!!(Влюбен сьм в Японското,Мотоциклета ми е с Амортесьор на Каяба, както и много други Мотоциклети са с КAYABA и в последствие всички ги заменяме сьс SHOWA,OHLINS,Penske,Bitubo,WP и т.н.) Естествено ги продадох на третият Ден!
............... в Момента сложих MONROE Сенса Трак Двойни Газови и тем подобни екстри - за без Пари 200лв/бр. с две години ГАРАНЦИЯ!! Сложих ги УЖ дорде си харесам Амортесьори..................... и сьм Очуден от тея неща и няма и да ги сменя :wink:

Пет Сеп 11, 2009 3:55 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема